От парламентарната трибуна Волен Сидеров запита лидера на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов дали е поемал ангажимент пред американския посланик да унищожи партия „Атака” през 2006 г. По думите на Сидеров, който се позова на грама на „Уикилийкс”, Борисов е отишъл в американското посолство и казал: "Аз се наемам, дайте ми властта, да унищожа „Атака” и да управлявам както вие казвате".

Посланикът на САЩ Джеймс Уорлик ми каза, че ще ме унищожи, това част от този план ли е, а орязването на президентския вот - как нагласихте така нещата, че да не участвам в нито един дебат, попита той. Сидеров смята, че последните избори за президент и вицепрезидент са "гигантска фалшификация".
По думите на Сидеров на местните и президентски избори "Атака" се е сблъскала "със смазваща машина, която не допусна истинския вот на народа да бъде изваден".
"Претърпях удари, когато управлява предишното правителство, издържах, ще издържа и сега, но това, което правите, няма да ви донесе дивиденти", каза в заключение лидерът на "Атака".

В отговор премиерът Борисов заяви, че изобщо не си спомня да е водил през 2006 г. някакъв разговор с когото и да било на тема "Атака".
Той добави, че винаги е защитавал позиции на "Атака", независимо дали у нас или в Европа, е и отбелязвал, че българският национализъм има своята почва. За вас съм получавал само упреци заради ваши непремерени действия, като случая с джамията например, обърна се премиерът към Сидеров, цитиран от БТА.
В личен план съм ви приемал като приятел, дори когато сте били най-лоши към мен, заяви Бойко Борисов.

Преди два дни поредният депутат напусна ПГ на "Атака". Цвета Георгиева стана независим народен представител, след като единствена от партията гласува „за” приемането на първо четене на проектобюджет 2012, защото според нея е добър. Другата причина да стане независим депутат е несъгласието й с кооперирането между ДПС, БСП и "Атака" при подаването на общо искане пред Конституционния съд за касиране на изборите.

След напускането на Георгиева парламентарната група на „Атака” остава с 15 души. За група се изискват минимум 10 народни представители.