Той получава тридневна екскурзия за двама до Брюксел.

Конкурсът беше организиран от Министерството на транспорта като снимките с обекти, финансирани с европари, трябваше да бъдат публикувани в профила Еufunds във Фейсбук. Печелят тези, които са събрали най-много "лайкове".

Вижте снимки >>

На второ място е класирана Гергана Курукювлиева, която се е заснела пред проект за обновяване и модернизиране на градската среда в Карнобат с пешеходни зони и алеи и за обществен отдих. Тя получава таблет.

Трета е Жени Недева със селфи от ЛОТ 70 на Северната скоростна тангента край София, за която предвидената награда е посещение на европроекти в Бургас.

Специална награда, която не беше обявена в конкурса, получава Константин Димов, който е направил видеоселфи с парамотор от високо към автомагистрала „Струма“. Той ще се сдобие с куфар за пътуване.

Награди за активност ще бъдат осигурени за още трима души, които показаха "забавната страна на нашия конкурс и популяризираха активно през собствените си профили кампанията", съобщиха организаторите.

Единият е Иван Бондоков, който се направил селфи "2 в 1" - в метрото пред плакат на концерт в "Арена Армеец", също построена с европари

Втори е Теодор Спасов, който е снимал нещо като "мост" в село Славеево, Добричко, под който има само кал.

Третият е авторът на сайта "Не!НОВИНИТЕ" Самуил Петканов, който си е направил ироничен колаж-селфи със себе си и Бойко Борисов пред трибуна "Моци" на новия стадион на "Лудогорец" в Разград.