Инцидентът е станал в района на село Долни Богров, съобщи "Фокус". По-рано бе съобщено, че са се ударили два камиона и две коли.

Трафикът е блокиран. 28-годишна жена е пострадала и е откарана в ИСУЛ.

Причина за катастрофата е опит да се избегне сблъсък с трети лек автомобил, който се е подхлъзнал и завъртял на пътното платно.

Временно движението при 5-ти км по автомагистрала "Хемус", в посока София, се осъществява в аварийната лента, съобщиха от АПИ. От агенцията призоваха водачите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

Два катастрофирали автомобила затрудниха движението и по бул „Възкресение” в района на пазар „Красна поляна”. Няма пострадали при инцидента, по двата автомобила има нанесени материални щети. На място няма полицейски екип.

Преминаването през булевардите „Овча купел” и „Възкресение” става за около 30 мин.

24 души са били ранени в 13 катастрофи в страната през изминалото денонощие, съобщават от МВР. В София са били регистрирани 79 леки и 2 тежки катастрофи; трима са били ранени.

Силна гръмотевична буря се разрази над столицата тази сутрин. Валя проливен дъжд и температурите чувствително се понижиха. Синоптиците предупреждават, че по-късно през деня бурите ще се преместят в други части на страната. Няма предупреждения за градушки.

Студеният атмосферен фронт, който ще премине през страната в петък, ще донесе и дългоочакваното захлаждане. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще е до умерен и с него ще нахлува по-хладен въздух.

Максималните дневни температури вече ще са по-ниски – между 31 и 36 градуса.

Следете прогнозата >>