Младата жена, която има 8-годишна дъщеричка, изчезна мистериозно от дома си. За последно Лидия е видяна от съпруга си Павел около 2 часа в нощта на 8 септември. Жената е излязла без лични документи, само с мобилен телефон. Обявена е за общодържавно издирване.

"За съжаление за тези 14 дни нямаме получен нито един сигнал от гражданин във връзка с изчезналата жена. Мобилният й телефон пък е изключен и не може да бъде проследен", заяви за Дир.бг говорителят на полицията в Перник Венцислав Алексов.

По думите му, за последно телефонът на Лидия е засечен от клетка на мобилния оператор в района на дома й. Няма и данни тя да е напуснала границите на страната.

По информация на близките, когато е излязла от къщата си, младата жена е била облечена с черна блуза, черен елек, сини дънки и обувки на платформа. По думите на майка й, Лидия е била много депресирана, тъй като е била безработна от 8 години.

Всеки, който има някаква информация за изчезналата жена, може да се обади на телефона на съпруга на Лидия - Павел Христов - 0892702573, на тел. 112 или в най-близкото управление на МВР.