Жена роди в парк, откриха удушеното бебе в семейната кола

stat
09:52  |  13 октомври 2017 | Общество / Редактор Надежда Христова /  
Жената е родила в парк в Горна Оряховица, където е намерена с обилен кръвоизлив Жената е родила в парк в Горна Оряховица, където е намерена с обилен кръвоизлив
Сн.: Павлин Даскалов, Dir.bg

34-годишна жена от Горна Оряховица е родила в парк, а трупчето на новороденото й бебе е било открито от полицаи в багажника на семейния автомобил.
Вчера в 18.20 часа в Районното управление на полицията в железничарския град е получен сигнал от местната болница за приета родилка без бебе, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

Гинеколозите съобщили, че жената е родила същия ден. Криминалистите са започнали разследване, като малко по-късно пред хранителен магазин е установен съпругът на родилката – 34-годишния Х. П. В багажника на семейния автомобил пък криминалистите се натъкнали на безжизненото тяло на новородено момченце.

Според първоначалната информация жената е родила в парк в Горна Оряховица, където е намерена с обилен кръвоизлив. На местопроизшествието е извършен оглед, в присъствието на съдебен лекар.

Тялото на бебето е откарано за аутопсия във великотърновската болница, която е показала, че момченцето е родено живо, дишало е няколко минути и след това е удушено, предаде "24 часа".

По случая е започнато досъдебно производство под наблюдението на Районната прокуратура.

Работата по изясняване на случая продължава.
Последно в Общество


Форум за иновации събра хиляди хора, жадни за нови идеи

Четвъртото издание на форума за иновации Innovation Explorer събра хиляди хора, жадни за нови идеи.