Бусът - хладилен „Мерцедес–Вито“ със софийска регистрация, е намерен в района на Централна гара, в близост до стария паркинг на автобусите.

Все още обаче няма информация за съдбата на Николай Йорданов, който до момента остава в неизвестност. Младежът изчезна на 14 юни, докато бе на работа именно с намерения днес микробус. Последно той е бил забелязан в района на жк "Овча купел", докато шофирал. При изчезването му в него е имало около 1500 лева - служебни пари и около 100 лева - лични средства.

От столичната полиция обявиха, че една от версиите, по които работят, е младежът да е станал жертва на тежко престъпление.

"Синът ми не е някой бандит, някой хулиганин, който се е занимавал с нередни неща, за да имам някакво предположение, че е отишъл някъде и направил нещо", каза вчера майката на Николай - Марияна Йорданова.

Тя призова, ако някой има информация за сина й, да се обади на телефон 112. Николай Йорданов е висок около 1,75 см, със спортно телосложение, къса светлокестенява коса, кафяви очи. Преди изчезването е бил облечен с анцуг - сиво горнище с черни ленти на гърдите, черно долнище марка "Адидас" и е бил обут с маратонки.