Най-вероятно 15-годишното момче и 17-годишната му братовчедка са се задушили от изпаренията на двигателя на колата, в която са открити. Полицията работи и по версия самоубийство.

Малко преди 11.00 часа в неделя бащата на Маринела влязъл в гаража, където е паркирана семейната кола, и открил двете мъртви деца. Гаражната клетка, в която се разиграва трагедията, е в двора на кооперацията, където живеят момичето и родителите й. При направения оглед не са открити наркотици. Все още обаче не е ясно кога и защо децата са отишли в гаража.

„Все още сме в сферата на предположенията. Най-вероятните версии, по които работим, са нещастен случай или самоубийство”, зави Христо Терзийски, зам.-директор на СДВР, цитиран от bTV. Той не изключи в основата да стои и любовна история, но това ще може да се установи след беседа с близките на жертвите, които в момента са в шок. По думите му децата не са били обявени за издирване.

Те не са имали проблеми в семейството или в училище. Очаква се до няколко дни да стане ясна причината за семейната трагедия.