Застреляха едно от кучетата на Катерина Евро

stat
17:15  |  16 юни 2017 | Общество / Редактор Надежда Христова /  
Той все едно ми уби детето, плаче Катерина Евро Той все едно ми уби детето, плаче Катерина Евро
Сн.: bTV Media Group

Неизвестен е прострелял с въздушна пушка тази нощ едно от кучетата на актрисата Катерина Евро. То е починало след няколко часа във ветеринарна клиника.
5-годишната Джаки, която е от породата "Джак Ръсел териер", е била в двора на къщата на Катерина Евро в кв. "Панчерево", съобщи bTV.

Кучето е простреляно два пъти - в окото и в корема. Актрисата и синът й - актьорът и телевизионен водещ Александър Кадиев, са закарали Джаки във ветеринарна клиника, но въпреки няколкочасовата операция териерката е починала.

Какъв е този човек? Как може да застреляш куче? Кученце малко да го простреляш в окото? Той все едно ми уби детето”, през сълзи каза Катерина Евро.

Александър Кадиев пък се притеснява, че агресията на извършителя може да е насочена към цялото му семейство. На мястото са направени два огледа, тече разследване.

По закон предвиденото наказание за жестокост и убийство на животно е лишаване от свобода до 3 години и с глоба от 1000 до 5000 лева.Последно в Общество


Адвокат: Отвеждане на пътни нарушители в РПУ е незаконно

Извеждането на нарушители от трафика и отвеждането им в РПУ ще е произвол и полицейщина, ако не бъде ясно разписано в закон. Сега няма такава разпоредба.