РЗС разкрила грандиозна фалшификация на изборите

stat
22:32  |  11 май 2013 | Политика / Редактор Елица Петрова /  
Яне Янев похвали ДАНС и прокуратурата, че не се издали на МВР Яне Янев похвали ДАНС и прокуратурата, че не се издали на МВР
Сн.: Николета Райдовска, Dir.bg

Председателят на РЗС Яне Янев заяви, че РЗС е разкрила грандиозна фалшификация на изборните резултати.
Това Янев каза във връзка с разкритите 350 000 незаконно отпечатани бюлетини.

Този сигнал е внесен преди повече от 20 дни от активистка на РЗС, която е с юридическо образование, каза председателят на РЗС, но не назова името на жената от съображения за нейната и на семейството й сигурност.

Но прави чест на ДАНС и на прокуратурата, че до последния момент не са уведомили МВР, не е изтекла информация и цялата операция се е осъществила по перфектен начин, добави Янев.

В сигнала на активистката на РЗС се твърди, че не само една фирма, а няколко са участвали в тази грандиозна схема за фалшифициране на изборните резултати, добави той.

От РЗС смятат, че това е заговор на две големи партии срещу българския народ. В сигнала по думите на Янев са цитирани конкретни фирми, свързани с определени партии и близки до тях лица. И тази грандиозна фалшификация не е никак случайна и не е замислена от ден-два или седмица, по нея е работено по-дълъг период от време, заяви той.
Последно в Политика


Какви са очакванията от предстоящата среща Турция -ЕС?

Ротационният председател на ЕС - българският премиер Бойко Борисов, ще бъде домакин на среща на 26 март в българския черноморски пристанищен град Варна.