Край на прекомерното изпотяване, лекари откриха лечение

stat
09:37  |  12 октомври 2017 | Общество / Автор Калина Петрова /  
Д-р Юлиян Йорданов: ”Мира Драй” е апарат, произведен в САЩ, одобрен от Федералната агенция по лекарствата Д-р Юлиян Йорданов: ”Мира Драй” е апарат, произведен в САЩ, одобрен от Федералната агенция по лекарствата
Сн.: YouTube

Хиперхидрозата (прекомереното изпотяване) е проблем, от който страда между 10 и 15% от човешката популация.
Малко от хората обаче споделят за "заболяването" си, което пък от своя страна влияе негативно на самочувствието им и на качеството им на живот. 

Американски учени разработиха революционна система, която трайно слага край на неудобството. "Мира Драй" е апарат, произведен в САЩ, одобрен от Федералната агенция по лекарствата.

Нужни са само една или две процедури, за да бъде спряна хиперхидрозата в човешкото тяло, посочи в студиото на "Bulgaria ON AIR" зам.-председателят на Българския лекарски съюз д-р Юлиян Йорданов.

"Въпреки, че потенето е естествен процес, потните жлези в човешкия организъм са между 2 и 3 млн., а броят на тези, намиращи се в подмишниците, е само около 2% от тях. Поради този факт процедурата по никакъв начин не възпрепятства нормалното функциониране на организма", категоричен бе д-р Йорданов.

Той обясни, че на първо място се прави консултация със специалист, за да бъде установена степента на изпотяване, след което се назначава съответното лечение. 
Последно в Общество


Учени подреждат пъзела ”българско наследство”

12 научни и културни институции се обединяват, за да наредят пъзела на българското наследство чрез изграждане на Център за върхови постижения.