Изненадваща нова версия за изнасилването на момиче от таксиметров шофьор

stat
20:33  |  10 април 2012 | Общество / Редактор Надежда Христова /  
Ангел Николов бил задържан от три патрула на Шесто РПУ на бул. ”Цар Борис Трети” (Снимка Архив) Ангел Николов бил задържан от три патрула на Шесто РПУ на бул. ”Цар Борис Трети” (Снимка Архив)
Сн.: БГНЕС

21-годишното момиче, което подаде сигнал, че е пребито, ограбено и изнасилено от таксиметров шофьор в столичния кв. "Княжево" преди ден, само го е поканило в хотелската си стая. Двамата влизат спокойно в хотела и носят пазарски торби.
Това се вижда от кадри от охранителните камери на хотела, в който е било отседнало момичето, излъчени от TV7.

40-годишният таксиджия Ангел Николов бе задържан за 72 часа от столичната полиция за побой и изнасилване. По-рано от МВР съобщиха, че момичето се качило в таксито му от столично заведение. Когато Николов спрял пред хотела в "Княжево", той нападнал и ударил младата жена. Тя изпаднала в шок, той се възползвал от това и я завлякъл в стаята. Там насилникът нанесъл побой на момичето, изнасилил го, задигнал мобилния му телефон и избягал.

Рецепционистката на хотела записала номера на автомобила и се обадила на телефон 112. Малко по-късно Ангел Николов бил задържан от три патрула на Шесто РПУ на бул. "Цар Борис Трети".

Версията за случилото се на управителя на хотела Даниел Донов обаче е друга. По думите му момичето само е поканило таксиметровия шофьор в стаята си. От записите на камерите в хотела се вижда как таксито спира на паркинга и Николов и клиентката му слизат, носейки пазарски торби. Двамата вървят, разговаряйки.

На кадрите се вижда още как първо момичето се качва по стълбите към стаята си, а след него с две пазарски торби се качва и мъжът. След известно време той си тръгва с бутилка в ръка, но не бяга.

"Това са хора, които се познават от много, много време", заяви Донов.

Пред полицаите обаче 21-годишното момиче, което е от Монтана, казало, че познава шофьора визуално, тъй като той я е бил возил преди няколко дни.

40-годишият Ангел Николов е софиянец, разведен, с деца. Той има 3 присъди за притежание на наркотици и хулиганство. Има и десетки регистрации в МВР за притежание на дрога, съпротива на полиция и грабежи. Николов работи за фирмата "О'Кей Супертранс". От компанията засега отказват коментар.
Последно в Общество


Борисов: Поправете пътищата, да има полицаи в малките селища

Премиерът Борисов свика оперативно заседание за битовата престъпност и пътната мрежа в края на зимния сезон.