Опровергаха, че Борисов се е върнал на пожар в България

stat
21:16  |  14 ноември 2017 | Политика / Редактор Мануел Насименто /  
Премиерът Бойко Борисов на посещение в Рим, срещна се с колегата си Паоло Джентилони Премиерът Бойко Борисов на посещение в Рим, срещна се с колегата си Паоло Джентилони
Сн.: Официална фейсбук страница

Посещението на премиера в Италия се е движело според предварителния график и определените въздушни слотове за излитане и кацане на правителствения самолет.
Това се казва в съобщение на Правителствената информационна служба във връзка с появили се медийни съобщения по повод преждевременно излитане на Бойко Борисов от италианската столица.

Промяна в слотовете е била невъзможна поради необходимостта самолетът да бъде използван за полета на вицепремиера министър на външните работи г-жа Захариева, която трябва да пристигне на официално посещение в Кувейт.

Правителствената информационна служба благодари на колегите, въздържали се да тиражират без проверка новини, които биха могли да предизвикат тревога в обществото.

По-рано имаше съобщения, че премиерът Бойко Борисов излетял спешно за България с правителствения самолет, след като получил телефонно обаждане в колата на път за римското летище Чампино.


Последно в Политика


Намали ли акцията на Зукърбърг натиска върху Фейсбук?

Може ли медийната акция на Марк Зукърбърг да намали натиска върху Фейсбук?