Над 400 души публика събра Prize Night: Health, Love, Life в кино Cine Grand в Sofia Ring Mall. Росен Плевнелиев беше специален гост на събитието, част от стартиралата сесия на TED 2017 (Technology, Entertainment, Design).

По време на коктейл преди сателитната прожекция той отправи своето послание към гостите, като разказа и няколко кратки лични истории за важността от амбицията, обединението и чувството за хумор.

Prize Night: Health, Love, Life се проведе ден след първата сесия на TED2017, наречена Opening Night. Ексклузивен партньор на събитието за България е Sofia Ring Mall.

Кулминацията на тридневната програма, в която среща си дава световния елит, е в неделя, 30 април, с подбрани най-добрите лекции от тазгодишната конференция във Ванкувър. Централата на TED обяви, че тогава ще видим лекцията на серийния предприемач Илън Мъск.

Билети за изключителното закриващо TED 2017 събитие на 30 април, наречено Highlights Session, можете да намерите на: VIP билети (с включен коктейл) или билети за студенти на специални цени от 15 лв.

Всеки гост получава подаръчна торбичка с изненади от партньорите. Бъдете в Cine Grand, Sofia Ring Mall, не по-късно от 17:30 ч.

Тридневната световна конференция TED 2017 затвърждава мисията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти.

Следвайки концепцията за “one-stop-shop” - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, предлагащи огромно разнообразие от модни предложения на топбрандове, молът в полите на Витоша се налага като предпочитана дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на свободното време на цялото семейство.