Илиана Раева: Ужасна трагедия, спрете спекулациите

stat
08:10  |  15 юни 2016 | Общество / Редактор Виктор Стефанов /  
Илиана Раева и златните момичета Илиана Раева и златните момичета
Сн.: Facebook

Ужасна трагедия сполетя българския национален отбор по художествена гимнастика, написа малко след полунощ в профила си във Фейсбук Илиана Раева.
Днес, нашата Цвети Стоянова се е разминала на косъм от смъртта. Страшната вест ни настигна след пристигането на националния отбор в Израел, където ще се проведе европейското първенство по художествена гимнастика, споделя председателят на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева и продължава:

"Всички сме в шок. Момичетата от ансамбъла преживяват много тежко случилото се. След много тежък разговор взеха решение да участват на състезанието и да се мобилизират до краен предел, за да се представят по възможно най-добрия начин, защото вярват, че това би искала Цвети в този тежък за нея момент, в който се бори за живота си. Мъката ни е голяма, сълзите не спират, но нашата Цвети има нужда от нашата сила и всички ние ще го направим за нея!

За да се спре със спекулациите искам да уведомя обществеността, че Цвети по свое желание отказа да участва на Европейското първенство, въпреки усилията на всички да я разубедим - на момичетата, на Ина Ананиева и моите. Също така и беше предложено от треньорите да пътува с нас на европейското в Израел независимо, че няма да участва, което предложение тя също отказа.

В този кошмарен за всички нас момент, моля за коректност и съпричастност. Точно сега нито Цвети, нито момичетата заслужават неверни информации, които създават напрежение и нагнетяване на и без това нагнетената обстановка."

Иляна Раева изказва благодарности към "целия екип на "Пирогов" за грижите и битката, която водят за спасяване живота на златното ни момиче!"

И на "министър Кралев за неговата намеса и съпричастност!"

В заключение Илиана Раева се обръща към Цветелина Стоянова:

"Скъпа Цвети, всяка секунда сме с теб и ще вложим цялата си енергия и воля, за да ти изпратим вяра и сили да се пребориш за живота си!

Във всеки миг ти си с нас, така както и ние сме с теб!

Този път ние ще се борим за теб с цялата любов и вяра, на която сме способни!
Молим се всяка секунда за теб!

Боже, спаси нашето прекрасно Цвете."

Малко по-рано Раева написа:

"Боже, дай сили на прекрасното ми Цвете, запази ни я...
Моля те с цялото си същество...
Скъпа моя, душите, мислите и сърцата ни са при теб...
Всяка секунда се молим за теб...
Ти си с нас, в душите ни, в сърцата ни, в мислите ни...
Толкова е страшно...
Боже... толкова е страшно...
Смили се, Боже..."

Последно в Общество


Радев обречен да трупа точки

Първите 12 месеца на президента Румен Радев показват устойчиви нива на доверие от около 60% и на недоверие – около и под 30%.