Пътник в самолет се съблече гол и нападна стюардеса

stat
15:37  |  5 март 2018 | По света / Редактор Десислава Димитрова /  
Инцидентът е станал по време на полет от Куала Лумпур (снимка архив) Инцидентът е станал по време на полет от Куала Лумпур (снимка архив)
Сн.: Shutterstock

20-годишен гражданин на Бангладеш е бил арестуван, след като се съблякъл гол и нападнал стюардеса по време на полет от Малайзия.
Инцидентът станал малко след излитането на самолет на Malindo Air от летището в Куала Лумпур в събота, съобщи АФП, като се позова на местни медии.

Пътникът - студент в малайзийски университет, свалил дрехите си и започнал да гледа порно на лаптопа си. Отначало, след като му била направила забележка, той се уж се съгласил да се облече след настояване на бордния персонал. След това обаче опитал да прегърне една от стюардесите и други членове на бордния персонал. Щом не му отвърнали със същото обаче, той станал агресивен и нападнал стюардесата. Нейни колеги и други пасажери успели да озаптят нападателя и му вързали ръцете с част от дреха.

Когато самолетът пристигнал в столицата на Бангладеш - Дака, младият мъж бил задържан.
Последно в По света


Какви са очакванията от предстоящата среща Турция -ЕС?

Ротационният председател на ЕС - българският премиер Бойко Борисов, ще бъде домакин на среща на 26 март в българския черноморски пристанищен град Варна.