Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Предизборния щаб Цветан Цветанов, след тържествения водосвет за освещаване на Централния офис на партията в София, предаде “Фокус”.

„Днес ние откриваме Централния офис на ПП ГЕРБ, който е в един доста по-обновен вид”, посочи Цветанов. Спечелването на изборите през 2009 г. е довело до изграждането на една централа, която да отговаря на потребностите на структурите на партията. Така също - и да не плащаме наеми за други помещения, извън централата на Политическа партия ГЕРБ, посочи Цветанов.

„Искам да благодаря на архитектите за добрия дизайн, на строителите за огромната работа, която свършиха и всичко, което бяха поели като ангажимент да бъде свършено в срок. Това, което днес правим, е началото на предстоящата кампания за местни избори и за президент. Искам да благодаря на фондация „Конард Аденауер”, фондация „Хайнс Зайдел”, защото те са партньори в налагането на граждански инициативи, които ние успяваме да популяризираме, съвместно с тях, а и да покажем действително добрите политики, които се стараем да реализираме”, заяви Цветанов.

Централната администрация на ГЕРБ от 23-ма служители досега е работила в 6 кабинета. С решение на МС от декември 2009 година 16-ия и 17-ия етаж на административната сграда на НДК вече са публична държавна собственост. Така за общата квадратура от 1 100 кв/м ГЕРБ плащат 5 500 лв. месечен наем. Ремонтът е започнал през лятото на миналата година с изграждането на цялостната концепция.

ГЕРБ има президентска двойка, която ще бъде обявена следващата неделя. Това каза  още председателят на предизборния щаб. На въпрос към него дали той е в двойката, Цветанов отговори отрицателно. Във вторник, 30 август, от 13.00 часа ще бъдат представени последните 65 от кандидат-кметовете на ПП ГЕРБ за страната.