Български проститутки подбивали цените в Булонския лес

stat 16:08  |  14 ноември 2011 | По света / Редактор Гергана Мишева / обновено преди 722 минути
Момичетата от Източна Европа не работят сами, а са надзиравани
Сн.: Bulphoto

Икономическата криза не подмина проститутките в Париж и промени пейзажа в Булонския лес - средище на жриците на платената любов, пише в. "Паризиен", цитиран от БТА.
Сега в Булонската гора в храстите и по алеите се виждат нови лица - проститутки, дошли от Румъния и България, а неотдавна дори и момичета от Испания.

Из 848-те хектара гори ден и нощ обикалят 180 секс труженички и труженици, хомосексуалисти, травестити и "класически" проститутки. Повечето от тях досега бяха от Централна и Южна Африка и Латинска Америка. "Новите момичета от България и Румъния са по-млади, упражняват занаята на по-ниски цени от старите труженички. Освен това те се ползват с подкрепата на много добре организирани мрежи.

Румънките и българките не спазват правилата, възмущава се 50-годишна професионалистка от Булонския лес.
Тя припомня, че заради кризата все по-трудно се упражнява най-древната професия на планетата. Клиентите се пазарят, не искат да плащат много, а момичетата от Изтока само влошават нещата, като искат с 20-30 евро по-малко от останалите проститутки, пояснява проституткара.
Нейна колежка подчертава, че момичетата от Източна Европа не работят сами, а са надзиравани.

От края на миналата година една от алеите на Булонския лес - Лоншам, е запазена територия на румънските проститутки. Още в ранния следобед, а понякога дори по-рано коли с млади румънки спират на алеята. Момичетата излизат на групи и заемат позиции край пътя. Те гледат да не се смесват с останалите проститутки.
Наблизо винаги има мъже от мрежата, които ги следят и яростно отстояват позициите на момичетата, а после прибират спечелените от тях пари.

Балканските мрежи, появили се в Булонския лес, са изключително добре организирани, потвърждава парижки полицай и посочва, че често това е семеен бизнес. Понякога младите са принудени да проституират от собствените си родители.

Преди няколко месеца млада румънка, принудена да проституира от съпруга си, се оплакала в полицейското управление на Шестнайсети парижки район.
Съпругът й я заплашвал, че ще й вземе децата, останали в Румъния, ако откаже да проституира. Мъжът бил арестуван след оплакването на румънката, посочва "Паризиен".


Последно в По света


Учени са засекли необичайни сигнали от дълбокия космос

Учените са засекли необичайни сигнали от дълбокия космос, които може да идват от извънземни, опитващи да известят за себе си, пише в. "Индепендънт".