Това каза бившият финансов министър Владислав Горанов пред bTV.

Вчера Корнелия Нинова твърдо отрече да се е срещала с Доган.

Той коментира и вероятните следизборни коалиции.

"По-лесно ми е да ви кажа с кого няма да направим коалиция. Това са партиите, които разчитат на етническите различия, и левицата, която очевидно е превъзбудена. Който спечели изборите, ще има възможност да води разговори с когото си пожелае".

Относно партньорство с "Воля" на Веселин Марешки Горанов също бе песимистичен.

"Марешки взима завоите бързо. Острият популизъм, с който нахлува на сцената, ни отблъсква малко. Не ни е интересен", обясни той.

Преди дни варненският бизнесмен Марешки обяви, че към този момент програмата му била по-близка до тази на БСП. По време на президентските избори обаче той бе на мнение, че е по-близък до ГЕРБ.

Относно оставката на второто правителство на Бойко Борисов Горанов призна, че са получили много критики от техни привърженици, че тя е била ненавременна.

"За нас от ГЕРБ, дали ще управляваме четири, шест или една година не е важно, защото се вслушваме в критиката на хората. Като не ни искат, няма да седим на сила. Надявам се това няма да стане отново, защото ще направим стабилна коалиция, ако спечелим. Направихме си изводи от допуснатите грешки", каза още бившият финансов министър.