Очаква се близначките да изплачат за първи път в средата на август в българска клиника, в която от самото начало се грижат бременноста на бившия министър на земеделието да премине нормално, съобщи "24 часа".

Фигурата на Танева вече подсказва, че тя е в отбора на бъдещите майки.

Вчера Десислава Танева пристигна за първия си работен ден като депутат в елегантно дълго черно манто. Най-вероятно тя ще попадне и в третия екип на премиера Бойко Борисов на поста министър на земеделието.

Фермери от различни сектори залагат на този избор, тъй като времето на нейното управление според професионалната им оценка било най-доброто за българския агросектор.

Танева, която е от Сливен и на 9 юни ще навърши 45 години, среща преди години бъдещия кмет на съседния Котел покрай партийните дела на ГЕРБ. Коста Каранашев спечели местните избори през 2015 г. на първи тур с 53,67 на сто и обеща на съгражданите си да превърне отново стария Котел в привлекателно място за живеене.

Преди близначките на Танева обаче в парламентарната група на ГЕРБ ще проплаче второто дете на депутатката Теодора Георгиева - вчера тя влезе в пленарна зала бременна в осмия месец.