Халваджиян дава парите от делото срещу Сидеров на болно дете

stat
16:30  |  17 февруари 2017 | Общество / Редактор Нели Делчева / обновено преди 38 минути
Магърдич Халваджиян обяви, че ще дари 17 000 лв. за лечение на болно дете
Сн.: Facebook

17 000 лева ще отидат, за да помогнат за лечението на някое болно дете, обяви продуцентът Мадъргич Халваджиян в профила си във Фейсбук.
Преди дни съдът се произнесе в полза на Халваджиян в делото му за клевета срещу лидера на "Атака" Волен Сидеров. То беше заведено през 2013 г., след като политикът, засегнат от скеч на "Господари на ефира", отправи в ефира на телевизия "Алфа" множество обиди към продуцента.

Днес Халваджиян благодари на адвоката си и прикани всички да не се страхуват да си търсят правата си в съда.

Ето какво написа продуцентът във Фейсбук:

"Искам да благодаря на адвокат Груйкин и екипа му за перфектната им работа! Спечелиха делото ми срещу Волен Сидеров за клевета! Справедливостта понякога закъснява, но ако си упорит, в крайна сметка идва! Не се страхувайте да си търсите правата и се борете докрай! Както казах преди 3 години, когато заведохме делото, колкото и пари да ми присъди съда, те ще отидат за благотворителност! 17.000 лв. ще отидат, за да помогнат за лечението на някое болно дете! До последната стотинка!".
Последно в Общество


Светът изпитва скръб и ужас, готов е за борба против терора

Днес е тъжен ден за Европа, коментира по повод атентата в Манчестър върховният представител на ЕС по външната политика и сигурността Федерика Могерини.


Смятате ли, че разсекретяването на стенограмата ще доведе до разкриване на истината за КТБ?

Да Не Не знам
Има ли опасност от терористични актове в България? Да се избират ли депутатите мажоритарно в 2 тура?