Китайци научиха секс-кукла да мие чинии

stat
17:04  |  7 февруари 2018 | / Автор Красимир Тодоров /  
Китайска секс-кукла мие чинии, чисти и свири на музикални инструменти Китайска секс-кукла мие чинии, чисти и свири на музикални инструменти
Сн.: Facebook

Китайски компании, специализирани в производство на секс-кукли, представиха свой нов продукт.
Интересното е,че освен интимни услуги, роботът може да мие чинии и да чисти. Новата секс-кукла е производство на две компании-Doll Sweet Dolls и EX Doll и има още едно качество. Тя може да свири на музикални инструменти.

Куклата разпознава битови домакински уреди, може да пусне пералнята, да включва и изключва светлината в жилището. Производителите са се постарали да направят своят продукт много привлекателен, за да доставя на мъжа и естетическо удоволствие.

Стойността на секс-куклата е 4000 долара. При представянето си роботът, чието производствено име е Сяоди, казва: "Казвам се Сяоди, но ти можеш да ме наричаш както искаш. Но ако съм нещастна, няма да ти отговоря".

Производството на секс-кукли в Китай набира скорост поради голямо търсене. Както е известно, жените не достигат и много мъже търсят алтернативи. По официални данни в страната на 100 жени се падат по 114 мъже или общо мъжете са повече от жените с 33.6 милиона души.
Последно в Спектър


Насилената Галина, която писа на Борисов: Измива си ръцете!

Не се надявам на Бойко Борисов, въпреки че му хвърлям ръкавица - измива си ръцете с натиска от подпиращите го на трона псевдопатриоти и синодалните "духовници".