БСП обвини Борисов за ситуацията на АМ Тракия

stat
13:38  |  31 декември 2016 | Политика / Редактор Георги Брандийски /  
Социалистите сочат като отговорен президента Плевнелиев, който е оставил това правителство в оставка на власт Социалистите сочат като отговорен президента Плевнелиев, който е оставил това правителство в оставка на власт

Правителството в оставка постави на риск живота на стотици хора, заявяват в своя позиция от БСП по повод на ситуацията на магистрала "Тракия".
Тази нощ стотици хора останаха с часове блокирани на АМ Тракия заради силен снеговалеж и вятър. Магистралата остава блокирана и към момента, а част от хората бяха евакуирани и настанени в детски градини и пожарни.

"За съжаление навръх Нова година трябваше да наблюдаваме как поради неподготвеност и лоша организация стотици граждани бяха оставени да нощуват насред пътя при екстремални условия. Магистрала "Тракия", гордостта на два мандата, се оказа непроходим капан в навечерието на големия празник, когато хората пътуват най-много", пише в позицията.

Социалистите сочат като отговорен президента Плевнелиев, който е оставил това правителство в оставка на власт. "Никой не управлява никакви процеси. Правителството в оставка върви след събитията.

Може би АПИ се е захласнала с обявената на 29.12.2017 голяма поръчка за над 200 млн.лв. за новата тол система и са забравени основни задължения", се посочва в позицията на БСП.
Последно в Политика


Учени подреждат пъзела ”българско наследство”

12 научни и културни институции се обединяват, за да наредят пъзела на българското наследство чрез изграждане на Център за върхови постижения.