Това заявява пред "Преса" бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров, който замина за страна от Европа, където ще разкаже пред нотариус всичко, което знае.

По думите му бившият вътрешен министър първо пускал компромати в медиите срещу близкия до Борисов, след това донасял как цапа партията и лека полека "обработвал" бившия премиер, докато остане без приятели.
Димитров вече обвини зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов и бившата шефка на правната комисия в парламента Искра Фидосова в интриги.

"Крайно време е България да се проветри от милиционерския ботуш. Милиционерът не променя манталитета си. Доказа го и прокурорската проверка срещу мен от сряда. Явно съм имал информация за нея, за да изляза от страната", коментира той.

Вчера прокуратурата започна проверка по сигнал за инструктаж за изборни манипулации на семинар в хотел на Емил Димитров. 

Бившият депутат не съобщи "какви интересни неща" е депозирал пред германските власти, които ще са "застраховка живот". Той обясни, че се страхува да не се случи нещо на децата му, вероятно визирайки отвличането на дъщерята на Евелин Банев-Брендо.