В записа, отново публикуван от "Биволъ", се чува Владимира Янева, която казва:

"Аз, ако съм искала да преспя с Бойко, съм щяла да преспя преди 5 г. Сега зорлем да го правя 5 години по-късно, просто, когато не искам, няма смисъл. Сега какво трябва - да отида да влизам в някаква ситуация, в която да се чудя ни напред, ни назад, да стане още по-лошо. Няма смисъл да влизам в такава ситуация. Ти какъв мислиш ще ми бъде разговорът с него? Ще ме пита юридически правилно ли съм подписала СРС-та ли?"

Думите на вече уволнената председателка на Софийски градски съд и този път са към тогавашната й подчинена Румяна Ченалова, която сега е подсъдима. В разговора участва е непознат мъж юрист. Темата е атаката, която тогава Бойко Борисов предприе публично заради скандала с незаконните СРС-та по разработката на ДАНС "Червеи".

Преди този запис беше публикувана друга част от разговора, в която Янева разказва как "близък приятел" на Борисов, който "взел Рубин", я е посъветвал да му се обади лично и да си се срещне с него. Твърди се, че става дума за бизнесмена Александър Сталийски, който до този момент не е отрекъл това.

По думите на Янева той й казал по адрес на премиера:

"Той си иска да се види с тебе и да си се разбере с тебе, така, че аз не мога да посреднича, съжалявам! Мога след като ти си говорила с него да го ръчкам после и да говоря...".

До този момент самият Борисов неглижира скандала, от който излезе, че е искал да "опраска" Янева, като заяви, че не го интересува какво са си говорили "две каки", които са се събрали.

По случая започна прокурорска проверка, но главният прокурор Сотир Цацаров многократно заяви, че това е сценарий и политическа поръчка заради промените в Конституцията.

Единствено Румяна Ченалова започна да прави разкрития, като разказа, че Янева и съпругът й са отишли у тях и са предложили на нея и мъжа й подкуп, за да не застава срещу главния прокурор.