„Знаеш ли за кой ще гласувам от страната? Да се оправят нещата, да ходим по-лесно по земята”, се пее в песента на нашенеца, който живее зад граница, разказва bTV.

Борисов се нареди сред други субекти на творческо обожание, към които изпълнителят вече е засвидетелствал симпатии – футболиста Димитър Бербатов и певицата Поли Генова.

В текста присъства и специално посвещение „на един велик премиер – г-н Бойко Борисов”:

„Здравей, България! Как са всички?
Имам велик премиер в нашата страна.
Промяната е видна – магистрали, училища, болници.
Той наказа всички виновници.
Писна ми от алчни чиновници със скъпи часовници.

Ще гласувам аз за Бойко Борисов без съмнение.
Избра точния човек българското население.
Предишните умници оставиха проблемите стотици.
И сега сме без парици за мекици.
Но по-малко, по-малко не е чак толкова жалко”.


Пред медията Гошо от По4ивка заяви, че пари за песента не е взимал, а поривът да я запише и да я сподели със света се засякъл случайно с тънкия момент в българския политически живот.
Според него премиерът „прави работи” в България, знае, че положението е „гадно”, но има прогрес от миналите години. Впечатлението си обаче събрал от „втора ръка” – по разкази на приятели и от телевизията, защото за 12 години е бил в родината си само веднъж.

Бързо след появата й на бял свят песента изчезна. Рапърът я свали от личната си страница във Facebook и от YouTube, неразбран и разочарован от острите коментари към творчеството си. Все пак парчето „Бойко Борисов” все още може да се намери на места.

Оказа се обаче, че задавайки си въпроса „Знаеш ли за кой ще гласувам от страната?” и отговаряйки си „За Бойко Борисов”, намеренията на лирическият герой се оказват художествена измислица. Рапърът призна, че няма да упражни правото си на глас догодина.