Във фейсбук профила си Бойко Борисов сподели:

"При нас има дисциплина, трудолюбие, тренировки, организация. Всичко, което, за съжаление, го няма в повечето отбори.

Колкото по-бързо забравим 2014 г. в спортен и политически план, толкова по-добре. Ужасна година.

От 6 декември до последния работен ден изплатихме 3,170 милиарда по КТБ. Представете си това да влезе в спортни площадки, стадиони и какво ли още не. Тези пари можеше да ги харчи българският народ.

Последните десетина дни направихме много важни неща - дадохме коледни надбавки, пуснахме еврофондовете, разплатихме по общините.

Дадохме 12 млн. за залата в Пловдив. Някъде март месец ще имат подобна на "Арена Армеец" зала. Дадохме 10 млн. за залата във Варна. Там беше едно нищо, непипано, откакто е построено, сега ще видите колко хубаво ще стане.

Това са все места, където ще има Световни и Европейски първенства. Над 15 зали сме направили из цялата страна - от Сливница до Свиленград."

По повод призива на лидера на ДПС Лютви Местан да се освободи от Патриотичния фронт и че може да има предсрочни избори, ако не го направи, премиерът заяви, че това е съвет, който не го касае, предаде БТА.

Не съм го слушал. Гледам телевизия, но си спестявам нерви да чета коментари, еле па по коледните празници. Знаете ли, много помага и не ми липсва. Така че нито съм го чул какво е казал, нито аз ги съветвам тях. Благодаря, че са се опитали да го направят, но това не ме касае", каза Борисов.

АНКЕТА: Кои са най-значимите събития в България през 2014 г.?