Нинова и Борисов в два дни по тв на мястото на сериала

stat
16:44  |  20 март 2017 / Редактор Десислава Димитрова / обновено преди 28 минути

Лидерите на претендентите за спечелване на изборите БСП и ГЕРБ - Корнелия Нинова и Бойко Борисов, ще се явят за последно в предизборни студия, но поотделно.
Така дебатът между тях очи в очи окончателно пропада.

Двамата първо ще участват в сутрешния блок на Нова телевизия. В четвъртък, 23 март, в ефира на въпроси ще отговаря Нинова, а в петък сутринта - Борисов.

По подобна схема, пак в тези дни, двамата ще се явят и в bTV, но вечерта. Те ще си изправят пред избирателите в специално предаване в две части от 20 ч. Отпадат предвидените излъчвания на новия трети сезон на хитов турски сериал, който е едноличен лидер по гледаемост в България, съобщиха от телевизията. 

Всеки от двамата политици ще има по 60 минути от най-гледаното телевизионно време, за да представи позициите си по ключовите политически теми.

Пред водещия Антон Хекимян те ще разкрият вижданията си по ключовите вътрешни и международни теми: данъци, доходи, пенсии, престъпност и съдебна реформа,отношенията с Турция и Русия, национална сигурност.   

Двамата ще бъдат питани и за намеренията им относно потенциалните коалиционни партньори в бъдещото управление на страната.  

Последната част от всяко интервю ще бъде блиц от въпроси, които предполагат отговор само с „да” или „не”.   

В началото на кампанията лидерите БСП и ГЕРБ не постигнаха консенсус по условията на участие в общ телевизионен дебат. Корнелия Нинова държеше той да е само между тях двамата, а Борисов Борисов настояваше да има и отделна част, в която един срещу друг да се изправят бъдещи министри. 


Последно в Политика


28 г. след Голямата екскурзия раздорът е между мюсюлманите

През май 1989 г. започва една от най-големите изселнически кампании в историята, останала известна като Голямата разходка - на българските мюсюлмани към Турция.


Смятате ли, че разсекретяването на стенограмата ще доведе до разкриване на истината за КТБ?

Да Не Не знам
Можем ли да намалим катастрофите по пътищата? Да се избират ли депутатите мажоритарно в 2 тура?