Близнашки: Третият мандат на Борисов е лебедовата му песен

stat
10:25  |  14 март 2018 | Политика / Автор Красимир Тодоров /  
Георги Близнашки смята, че третият мандат на Борисов е неговата лебедова песен Георги Близнашки смята, че третият мандат на Борисов е неговата лебедова песен
Сн.: Bulphoto

Истината е, че третият мандат на Бойко Борисов е неговата лебедова песен.
Той може да покаже най-доброто, на което е способен. Това е поради липса на силна опозиция. Съдбата му е щастлива. Дано това да е капитал за България. Това каза в студиото на телевизия "България он ер" бившият служебен премиер проф. Георги Близнашки.

Борисов управлява в трудна коалиция, но умело използва партньорите си, за да разтовари политическата тежест от себе си, особено на фона на драмата в "Обединени патриоти", която е очевидна, отбеляза Близнашки.

Професорът смята, че и казусът с ЧЕЗ има потенциала да разклати стабилността на управляващите.

Все по-често общественият взор се обръща и към личността на президента. По думите на проф. Близнашки неговата роля не е да разплита злободневните проблеми в държавата, а да гледа към дългосрочните интереси на страната.

"Патриарх Кирил е крупна фигура в руския политически живот. Той е визионер. Играе изключително важна роля. С идването си ни представи новото разбиране на Русия за събитията около Освобождението. Не бяхме подготвени докрай за срещата с руския патриарх", подчерта за финал бившият служебен премиер.
Последно в Политика


Какви са очакванията от предстоящата среща Турция -ЕС?

Ротационният председател на ЕС - българският премиер Бойко Борисов, ще бъде домакин на среща на 26 март в българския черноморски пристанищен град Варна.