Стоянка Мутафова отново в болница след инцидент

stat
10:46  |  7 март 2017 | Общество / Редактор Надежда Христова /  
Стоянка Мутафова отпразнува на 2 февруари 95-ия си рожден ден Стоянка Мутафова отпразнува на 2 февруари 95-ия си рожден ден
Сн.: Bulphoto

Легендата на българския театър Стоянка Мутафова е била откарана за преглед в болница, след като пострадала при битов инцидент в дома си, съобщи Нова телевизия.
Информацията бе потвърдена от болница "Токуда", където актрисата е била транспортирана. От лечебното заведение допълниха, че след като й е била оказана медицинска помощ, Мутафова е била освободена за домашно лечение.

От "Токуда" отказаха повече подробности за здравословното състояние на 95-годишната актриса. По неофициална информация обаче Стоянка Мутафова е паднала лошо и е наранила краката си.

В края на ноември актрисата претърпя сърдечна интервенция в "Токуда", при която й бе поставен стент заради стеснен кръвоносен съд. След близо двуседмичен престой в болницата, Мутафова бе изписана в добро здраве и се върна на сцената.


Последно в Общество


Учени подреждат пъзела ”българско наследство”

12 научни и културни институции се обединяват, за да наредят пъзела на българското наследство чрез изграждане на Център за върхови постижения.