да превърнем Черния петък (24 ноември 2017) в Зелен и вместо да харчим ненужно, да бъдем различни и да се погрижим за спестяванията си. Банката на променящия се свят предлага бързо и сигурно да открием своя първи онлайн депозит при тях този петък и добавя към него 75 лева бонус лихва
 
Предложението важи за нови клиенти, направили онлайн регистрация www.deposits.bnpparibas.bg на 24.11.2017 г., за онлайн депозит със срочност 12 или 24 месеца, на стойност над 4000 лв. / 2000 евро. Общи условия за кампанията - https://goo.gl/1FtZQV 
 
Онлайн платформата е интуитивна, а откриването на депозит е оптимизирано в няколко лесни и удобни стъпки през екрана на всяко мобилно устройство. Услугата е без такси за откриване, поддържане на сметката и онлайн банкиране. Клиентите могат да разчитат на експертната грижа на персонален мениджър.
 
Идеята за Черния петък се заражда в САЩ през 50-те години на миналия век, но вече се отбелязва по цял свят и по традиция с него започва коледното пазаруване. Търговците изкушават с намаления, а хората често купуват ненужни стоки само заради примамливите им цени. Отново в САЩ отскоро съществува и инициатива като #GreenFriday. Тя кани гражданите в същия този петък да посетят безплатно природни паркове и исторически резервати, за да прекарат време с най-близките си сред природата.

„Депозити с бъдеще“ от БНП Париба също предлагат алтернатива и допълнително свободно време за важните неща в живота в този петък. 
 
 
###
 
„Депозити с бъдеще“ от БНП Париба
От 2013 г. БНП Париба предлага уникален за българския пазар спестовен продукт – „Депозити с бъдеще“. За първи път българските клиенти имат възможност да открият нов депозит изцяло онлайн, без да посещават банков офис, с висока доходност и при най-високи условия за сигурност. 
Допълнителна информация на www.deposits.bnpparibas.bg 
 
За БНП Париба С.А. – клон София
БНП Париба е представена в България от 1994. Днес БНП Париба С.А. – клон София, част от Групата БНП Париба, предоставя услуги на частни и корпоративни клиенти. БНП Париба С.А. – клон София предлага продукти и услуги в корпоративното и институционално банкиране, както и персонализирани финансови решения. Освен своите два офиса в София и Варна, Групата БНП Париба е представена в България и чрез застрахователната компания БНП Париба Кардиф и водещата компания за потребителско кредитиране – БНП Париба Лични финанси и има общо над
1 500 служители.
Допълнителна информация на www.bnpparibas.bg 
 
За Групата БНП Париба
БНП Париба (www.bnpparibas.com) присъства в 80 страни с близо 190 000 служители, от които 145 000 в Европа. Групата заема челни позиции в трите си основни направления: Банкиране на дребно, Инвестиционни решения, както и Корпоративно и институционално банкиране. В Европа Групата има 4 основни вътрешни пазара (Белгия, Франция, Италия и Люксембург), а БНП Париба Лични финанси е лидер в потребителското кредитиране. БНП Париба разпространява своя интегриран модел за банкиране на дребно в страните от Средиземноморието, Турция, Източна Европа и обширна мрежа в западната част на САЩ. В направленията Корпоративно и институционално банкиране и Инвестиционни решения, БНП Париба заема челни позиции в Европа, има силно присъствие в Северна и Южна Америка и бързорастящ бизнес в Азия и Тихоокеанския регион.
За допълнителна информация:
 
Бизнес линия Депозити
БНП ПАРИБА С.А. – клон София
Валентин Митев
+359 (0) 2 9218 613
+359 (0) 887 467 616
 
PR Point
Галин Бородинов
+359 (0) 2 9438 704
+359 (0) 888 651 688