Ако вече сте били на почивка в апартхотел Лъки Банско, сигурно дълго сте разказвали как чудесно сте си изкарали и се готвите да отидете отново. Ако не сте били, трябва да знаете, че почивката в този петзвезден хотел е пълен релакс!

Всичко в него е по водещите стандарти за луксозни хотели: страхотните 67 студиа и 47 апартамента, президентският апартамент, шумоизолацията, асансьорите, конферентните зали, ресторантите, лоби барът, басейните, включително детски, детският кът с професионални детегледачки, детската площадка с катерушки, люлки и пързалки, електронните игри, компютърните зони…

Че хотелът отговаря на най-съвременните изисквания, е забелязано и у нас, и на международно ниво.

Неслучайно хотел Лъки Банско има две поредни номинации за Най-добър хотел в Банско за 2013 и 2014 г. според Портала на общините в България, с най-висока оценка между всички хотели в България, дадена от най-големия международен туроператор ТУИ, Великобритания, сертифициран от Travelife като еко хотел.

Показателно е също, че хотел пет звезди Лъки Банско е член на престижната американска Luxury Group, която е лидер в директния достъп до световните премиум луксозни хотели!
Снимка
И, разбира се, оценката „Отличен“ от гостите, посетили хотела и описали впечатленията си в Trip Advisor за този престижен хотел в Банско.

  Тук има всичко, на което сте свикнали, за да не почувствате липса на нищо - от интернет и телевизия, до офис услуги - факс, телефон, копиране, принтиране и др./макар че говорим за почивка, помислено е, че може да ви се наложи и нещо по работа/.

Освен различните развлечения в хотела и комплексите му, при желание бихте могли да спортувате, организирано да ходите на планински излети, на езда в планината, екскурзии до емблематични за историята ни места. При всичко това апартхотел Лъки Банско предлага и СПА почивка.

В луксозния СПА център на хотела е толкова отпускащо и приятно /и полезно/, че ако го изберете, най-вероятно ще пропуснете някои от другите предлагани удоволствия, колкото и да са изкушаващи. Само ще изброим с какво разполага СПА центърът, а вие си представяйте какъв разкош за тялото е това, как се отпускате, умората изтича, зареждате се позитивно и с нови сили!

И така - на ваше разположение в СПА центъра на апартхотел Лъки Банско са закрит плувен басейн с температура на водата 33° С и затоплящи се шезлонги за релаксация; джакузи; хидроджет; две сауни  и ледогенератор за шокова терапия; парна баня с ароматерапия; хидромасажен душ AFTERSKI; солариум; фитнес център с уреди TechnoGym…
Снимка
Предлагат се и различни видове лечебни релаксиращи и козметични масажи, и терапии, като специалистите в центъра ще ви помогнат да изберете най-подходящото за вас. Да споменем и за апаратурата - тя е модерна, с много възможности, например ултразвуков пилинг с апарат XILIA DIAL FACE и радиочестотен лифтинг с комплексния апарат ELITE RESOLUTION OXI.

Апаратите позволяват нанасянето на серуми и ампули за изглаждане на бръчиците и за дълбоко овлажняване на кожата със серумни ампули с високо активно съдържание на антиоксиданти и антистареене активни агенти.

Микропроцесореният апарат комбинира ултразвук с много висока честота за постигане на отличен пилинг ефект и електростимулация за тонизация на лицевите мускули и дренаж.

И още нещо - класическите базови терапии за лице се изпълняват с продуктите на ACADEMIE - световно позната и утвърдена френска козметика от най-висок клас, подходяща за различни типове кожа. Решава ефективно проблеми като дехидратация, антистареене, подхранване, подмладяване. 

А всичко това - със специална отстъпка от 20% от действащите цени в СПА центъра за всички гости на Апартхотел Лъки Банско в периода 01.04 - 30.11.2016.

Още ли не сте се свързали с Апартхотел Лъки Банско, www.luckybansko.com?