Мечтата на българина: Кола 2-ра ръка за 3500 лв.

stat
12:32  |  8 февруари 2018 | Бизнес / Автор Красимир Тодоров /  
Автомобилите са най-голямата тръпка на българина, показват данни от обяви в интернет Автомобилите са най-голямата тръпка на българина, показват данни от обяви в интернет
Сн.: Bulphoto

Най-голям интерес българите проявяват към автомобилите втора ръка и мобилните телефони.
Това показват обобщените данни на онлайн платформата за обяви у нас OLX за 2017 година.

Най-голям ръст на търсенето и предлагането на автомобили е регистриран в Перник - около 40%. Очаквано, предпочитана марка за този град е "Фолксваген Голф". Това прави Перник столица на страната при автомобилите втора употреба.

Ръст има и в София, но наполовина на този в Перник.

Топ 10 на най-търсените стоки, освен автомобилите и мобилните телефони, включва още аксесоари за мобилни телефони, спортни стоки, гуми и джанти, домакински уреди, мода, мебели и детски играчки.

При предлаганите стоки с най-много оферти са представени дрехите. Второто място е за артикули за дом и градина, следва електрониката и автомобилите.

По региони има съществени различия в предпочитанията на хората за предлагане и покупка на стоки, показват още данните. Например в София най-голям интерес има към обявите за работа, докато във Варна модните артикули са номер 1.
Последно в Бизнес


Има ли разлика между Валери Жаблянов и Георги Марков

Валери Жаблянов беше отстранен от зам.-председателския пост в НС, след като си позволи остри изказвания, които той и БСП маскираха като лично мнение.