Досегашният главен редактор на "24 часа" Данка Василева остава в групата и ще се занима с онлайн-проекти. По информация на БНР тя ще поеме интернет страницата на "24 часа".

Борислав Зюмбюлев е завършил журналистика в Софийския университет, работил е в Студентската програма "Ку-ку", бил е журналист във вестниците "7 дни", "Подкрепа", "Денят", "Отечествен фронт", "168 часа". Бил е първи зам.-главен редактор на списание "Сега". Създател е на телевиозонната игра "Лабиринт", излъчвана по БНТ.
Женен е за журналистката от "24 часа" Паола Хюсеин и има 2 деца.

Вероятно сега Зюмбюлев ще се откаже от поста главен редактор на "168 часа".

През декември миналата година беше сменена главната редакторка на "Труд" - Димитрана Александрова. Тя бе заменена от дотогавашния зам.-главен редактор Светлана Джамджиева. Самата Александрова бе назначена за редакционен директор на групата вестници „Седмичен труд" и „Всичко за семейството", както и на списанията „Идеален дом", „ГЕО", „Съвременник", „За жената", „Хай клуб" и „Декор".

Данка Василева и Димитрана Александрова бяха назначени след конкурс през февруари 2011 година, след като вестниците бяха купени от Любомир Павлов и Огнян Донев.

Миналата седмица, малко след като Павлов се оттегли като председател на Съюза на издателите заради повдигнатите му обвинения, за управляващ всички компании в "Медийна група България" беше назначена Венелина Гочева - бивш дългогодишен главен редактор на "24 часа".

Според публикации в медиите се договаря нова продажба на "24 часа" и "Труд".