Активното включване на потребителите на Дир.бг с коментари и препоръки в хода на представянето на бета версиите и след официалния старт на новите страници води до цялостно подобряване на портала. 

Най-съществената досега промяна под въздействие на мненията на потребителите е въвеждането на настройки за разместване на блоковете на начална страница. Това реално дава възможност за индивидуален акцент върху различен тип информация. Така например даден потребител може да замени блок Лайф със Спорт или с IT, Финанси и т.н.

По настояване на редица потребители решихме да запазим и предишния дизайн като алтернативен, като свикналите с него ще могат да го запазят като вход към Дир.бг. Линкът към стария дизайн е горе вдясно.

Друго съществено предложение на потребителите е въвеждането на 24 часово безпрепятствено коментиране и за анонимните потребители, което вече се посреща с ентусиазъм.

Връзката за мненията на потребителите е отворена и Дир.бг ще развива портала и услугите в съзвучие с техните интереси и очаквания.