Валери Симеонов: Сега ше видите кон боб яде ли

stat
17:36  |  19 юни 2017 | Политика / Редактор Лилия Чалева /  
Вицепремиерът Валери Симеонов Вицепремиерът Валери Симеонов
Сн.: БТА

Валери Симеонов публикува в twitter апел, с който призовава дискотеките по морето да бъдат "тихички през нощта".
Какао, Бедруум и т.н. - тихички през нощта. Иначе...., пише в поста си Валери Симеонов, след което публикува знаменит откъс от култовия филм "Вчера", озаглавен "Сега ше видите кон боб яде ли".Вижте поста в twitter  >>>

Малко по-късно той съобщи в twitter, че е получил и интересен сигнал на мейла за нарушения в резерват Ропотамо. Публикува и снимка от резервата, където се рибарски мрежи до табела за забрана на риболов.

"Още около дузина сигнали за шумни дискотеки - действаме!" - завършва постът му.

Миналата седмица зам. министър-председателят по икономическата и демографската политика Валери Симеонов откри гореща телефонна линия за подаване на сигнали и жалби от туризма. На нея сигнали могат да се подават и от шума в заведенията.

Желаещите да подават сигнали и жалби могат да го направят на телефонен номер 02/940 3003 или на електронна поща signalitourism@government.bg.

Проверки с цел установяване на нарушения ще бъдат провеждани от институциите и по график под координацията на вицепремиера. Целта е летният туристически сезон да протече в спокойна обстановка, предлагаща на българските и чуждестранните туристи очаквания от тях комфорт.

Последно в Политика


България през 4-ия мандат на Путин

Емоционално или прагматично ще се развиват отношенията между България и Русия?