Шофьор уби дете на пътя и избяга

stat
15:28  |  1 септември 2008 / Автор Надежда Христова /  
Трупът на детето, което е от село Хаджиево, е открит от 37-годишния му баща в крайпътна канавка Трупът на детето, което е от село Хаджиево, е открит от 37-годишния му баща в крайпътна канавка
Сн.: БГНЕС

Шофьор уби 14-годишно момче и се укри от органите на реда. Катастрофата е станала между пазарджишките села Говедаре и Хаджиево.
Трупът на детето, което е от село Хаджиево, е открит от 37-годишния му баща в крайпътна канавка, съобщиха от МВР.
Вчера около 22.30 часа в дежурната част на РПУ-Пазарджик бил получен сигнал от “Спешна помощ” в областния град за докарано починало момче. Веднага на мястото пристигнала дежурна група, който започнала работа по изясняване на случая. Станало ясно, че бащата на момчето намерил трупа на сина си в канавката край пътя. На местопроизшествието незабавно е извършен щателен оглед под ръководството на дознател.
Криминалистите установили, че детето се е движило с велосипед, когато било блъснато от лека кола. Вместо да окаже помощ на пострадалия тийнейджър, водачът на возилото напуснал местопроизшествието и се укрил. Предприети са действия по неговото установяване и задържане.
Последно в


Какви са очакванията от предстоящата среща Турция -ЕС?

Ротационният председател на ЕС - българският премиер Бойко Борисов, ще бъде домакин на среща на 26 март в българския черноморски пристанищен град Варна.