Ето неговите 8 съвета, които могат да ви направят богати, разбира се, при наличието и на сериозна доза късмет и подкрепа. 

1. Свиквайте с грешките. Истинският успех не идва бързо. мислете, как да се окажете на върха след 10 години и работете с умни хора. 

2. Неудачниците винят другите за провалите си, а умните хора търсят къде са сгрешили и какво не са преценили правилно. Когато си близо до такива хора, ставаш оптимист. 

3. Вижте къде във вашата страна има бизнес в лошо състояние и създайте стартъп. 

4. Когато нямах нито пари, нито технологии, знаех, че бъдещето е на електронната търговия. не се страхувайте от бъдещето, гответе се за него. 

5. Не се вълнувайте от бъдещето-то така или иначе ще дойде. А ако други се вълнуват, разберете какво ги притеснява и се постарайте да решите този проблем. 

6. Човек не получава нищо просто и безплатно. за всеки успех се плаща. Мислете какво може да направите така, както никой не го е правил. бъдете уникални, когато избирате своя път. 

7. Съобразявайте се само с клиентите и колегите си. не слушайте съветници-те са експерти по вчерашния ден, все още не са се появили експерти по бъдещето. 

8. В държави, където електронната търговия е под 1% има огромна възможност за вас. Не я пропускайте, докато все още не са се появили големите компании..