Показен разстрел в центъра на Перник

stat
10:04  |  15 ноември 2017 | Общество / Редактор Надежда Христова /  
Убийството е извършено около 3 часа тази нощ Убийството е извършено около 3 часа тази нощ
Сн.: Bulphoto

25-годишен криминално проявен мъж бе разстрелян в центъра на Перник тази нощ.
Сигналът за стрелбата, която е станала пред денонощен магазин, е подаден около 3 часа.

25-годишен перничанин и негов приятел пиели кафе, когато се чули изстрели и младият мъж паднал на земята, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Перник Венцислав Алексов. Пристигналите на място медици само са констатирали смъртта му. Очевидци разказват, че са чути над 10 изстрела. 

Районът на убийството е отцепен веднага. Трупът е откаран в Съдебна медицина в Перник за аутопсия. Направен е оглед на местопроизшествието и са предприети действия за установяване на извършителите.

Убитият е криминално проявен за притежание и разпространение на наркотици, съобщиха от полицията. Осъждан е и е изтърпял две ефективни присъди за наркотици - едната 10-месечна, а другата 14 месеца.

По неофициална информация името на разстреляния мъж е Робърт Величков. Той е считан за близък до пернишкия бандит Валентин Кирилов-Пуйката, с чието име се свързват едни от най-големите грабежи в страната.
Последно в Общество


Какви са очакванията от предстоящата среща Турция -ЕС?

Ротационният председател на ЕС - българският премиер Бойко Борисов, ще бъде домакин на среща на 26 март в българския черноморски пристанищен град Варна.