Сред загиналите са 3-годишно момченце и 6-годишно момиченце, мъж и жена на около 30 и една възрастна двойка, съобщи БНТ. Смята се, че те са представители на три поколения на едно семейство. Смъртта им е причинена от огнестрелни рани, смята сержант Джон Ъркухарт. Вече са задържани дъщерята на две от жертвите и нейният приятел.
Кървавата драма се е разиграла на Бъдни вечер в дома на 60-годишния инженер Уейн Андерсън и жена му Джуди, която е пощенски служител. Семейството се събрало, за да отпразнува Коледа. В късния следобед на 24 декември от дома е направено едно обаждане до полицията, но връзката се е разпаднала само след 10 секунди. Когато представителите на местната власт отишли да проверят сигнала, ги спряла заключената входна врата. Затова телата били намерени ден по-късно - от колега на една от жертвите. Той наминал, тъй като тя не се явила на работа в пощата.
"Очевидно много е можело да се разчита на нея и като не се е появила на работа, колегата й дошъл, открил телата и се обадил на полицията", допълва сержан Ъркухарт. Полицията била вече на местопрестъплението и разследвала случая, когато пристигнали дъщерята на Уейн и Джуди и приятелят й, които веднага били арестувани. Тя се признала за виновна и обяснила кървавото си деяние с това, че се чувствала неоценена и изключена от живота на роднините си.