Да сте на интересно място, а да се чувствате като у дома си; да можете да се усамотите семейно, но когато решите, да се отдадете на най-различни развлечения?

Изберете тогава хотел Лъки Банско. Този петзвезден хотел осигурява всичко това, а има и още ред предложения, за които в момента не се сещате, но ще ви харесат.

Апартхотел Лъки Банско разполага с 67 студиа, 47 апартамента и президентски апартамент. Те са проектирани, обзаведени и оборудвани по водещите световни хотелски стандарти.

Направена е перфектна шумоизолация; всички помещения разполагат с телевизор, телефон, безжичен интернет, мини сейф и напълно обзаведен и оборудван кухненски бокс с кафе машина Lavazza, керамичен котлон, тостер, хладилник, микровълнова фурна, прибори и съдове…

А баните, освен всичко, за което се сетите, че трябва в една луксозна баня, имат телефон и SOS система, и са оборудвани с френска козметика.
Снимка
Разбира се, като говорим за спокоен отдих, е помислено и за децата в семейството. Всъщност хотел Лъки Банско е най-добрият избор за семейства с деца, той направо си е хотел за деца! За малчуганите от 3 до 6 години има клуб за забавления с осигурени детегледачки за по-малките от четвъртък до понеделник през лятото и всеки ден през зимата.

Открита детска площадка също е по съвременните стандарти - за развлечение на малчуганите и безопасност, така че там на воля могат да обикалят по катерушки, люлки, пързалки.

Този луксозен хотел в Банско разполага и с две изцяло оборудвани компютърни зони, където децата ще могат да се забавляват с любимите си игри.

Колкото и да ви харесат апартаментите в Лъки Банско обаче, все пак ще излезете от тях и ще се разходите из хотела. А там има какво да се види и ползва - ресторанти, лоби бар, басейни… Чудесният ресторант "Ле Бистро" предлага вкусна модерна кухня, както и традиционни български ястия, и всевъзможни напитки и коктейли.

В изискания италиански ресторант "Леонардо" пък ще можете да наблюдавате непосредствено как се приготвят ястията. Елегантният лоби бар е с лятна градина, има бар билярд през зимата.
Снимка
Нека да прибавим СПА центъра - фитнес, вътрешен басейн, масажи, козметични процедури, сауни, парни бани, солариум, терапии за хидратиране на кожата и подмладяване и др.

Екипът е невероятен като професионализъм и грижа. Можем да прибавим и малко от развлеченията извън хотела, които Лъки Банско предлага - различни видове спорт, планински туризъм, посещение на културни забележителности и т.н.

Както виждате, тук е изпипан и най-малкият детайл за пълноценна почивка на цялото семейство - да има всичко за всички, а вие да нямате грижа за нищо!

Не случайно Лъки Банско е с две поредни номинации за най-добър хотел в Банско - за 2014 и 2015 г. според Портала на общините в България, с най-висока оценка между всички хотели в България, дадена от най-големия международен туроператор ТУИ, Великобритания, сертифициран от Travelife като еко хотел.

Хотел "Лъки Банско" е и член на престижната американска Luxury Group, която е лидер в директния достъп до световните премиум луксозни хотели!

Така че, изберете Лъки Банско за почивката си - това е вашият хотел!