Utrecht University – холандският университет с 12 нобелови лауреати и с 15 носители на наградата „Спиноза“ (най-престижният научен приз в страната), ще проведе информационни срещи на 8 и 9 февруари в София и Варна.


Безплатна регистрация направете ТУК.

Utrecht University е основан през 1636 г. в едноименния град в Холандия, а днес вече е част от League of European Research Universities (LERU) заедно с University of Oxford, University of Cambridge и още 18 водещи университета в Европа.


Бакалавърските програми на английски език в Utrecht University са малко, но с широк спектър от дисциплини. Магистърските програми на английски език са над 80 и в различни научни сфери – химия, биология и фармация; право и международни отношения; бизнес и икономика и пр. Магистърската програма по Biofabrication е първата от своя род в света, а 9 от международните магистратури пък са избрани за най-добрите в областта си в Холандия – от Drug Innovation и Molecular and Cellular Life Sciences до International Relations in Historical Perspective и Science and Business Management.


За да научите повече за Utrecht University и възможностите за образование в Холандия, заповядайте на информационните срещи:

•    Варна – 8 февруари, 18:30 часа, хотел „Голдън тюлип“
•    София – 9 февруари, 18:30 часа, хотел „Маринела“ (бивш „Кемпински“)

Можете да се регистрирате за инфо срещите ТУК