Дир.бг очаква идеи, предложения и конструктивна критика

stat
17:17  |  17 март 2015 / Автор News.dir.bg /  
Дир.бг се развива и следва препоръките на аудиторията си Дир.бг се развива и следва препоръките на аудиторията си
Сн.: Dir.bg

Като водещ интернет портал Дир.бг продължава да се развива, за да отговори на основни потребности на интернет посетителите.
В постоянно променящата се среда Дир.бг предоставя новини, каталози, развлечения, дискусионни форуми, обяви, комуникационни инструменти.

Най-често промените, осъществени в портала през годините, са били продиктувани от предложенията, идеите и критиките на потребителите. За да запазим тази тенденция и да продължим заедно напред, приканваме всички да изразят мнението си за съдържание, форма и допълнителни възможности в коментарите под новината.

Тъй като наскоро Дир.бг обнови дизайна на една основна част от новинарския сайт Днес.Дир.бг - Темите, където освен всички новини по една тема, бихте могли да прочете анализи и мнения, както и да изпратите авторски такива, да гласувате в анкета или да подкрепите позиция в "Кръстосан огън", да предложите "Идеи" или "Връзки" от други медии и блогове и да разгледате снимки и видеа, можете да коментирате как оценявате новия дизайн, както и функционалността му.

Връзката за мненията на потребителите е отворена и Дир.бг ще развива портала и услугите в съзвучие с техните интереси и очаквания.

Последно в


Учени подреждат пъзела ”българско наследство”

12 научни и културни институции се обединяват, за да наредят пъзела на българското наследство чрез изграждане на Център за върхови постижения.