По думите на адвоката на Уилсън - Алексей Тарасов, съдът е отказал "да признае грубите конституциионни нарушения в хода на следствието" и не е приел предоставените от защитата "неопровержими доказателства" за невиновността на подсъдимата, предаде ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА.

Според американските магистрати обаче Наталия Уилсън не може да говори за нарушение на конституционните си права, тъй като доброволно е признала пред съда за убийствата и наказанието й, според споразумението с прокуратурата, се заменя от смъртно наказание с доживотен затвор.

Срокът за обжалване във Федералния съд в щатската столица Ричмънд изтича днес. Адвокатът е заявил, че подзащитната му ще обжалва.

През февруари 2010 година сестрата на убития у нас бизнесмен Илия Павлов - Славка Найденова, беше убита заедно с 8-годишния си син Пол в американския град Дейл сити, където живеели. Оказа се, че те са били убити от рускинята Наталия Уилсън - жена на първия съпруг на Славка и баща на момчето - етиопеца Лестър Уилсън.

51-годишната Наталия Уилсън е работела като бавачка в семейства на руски имигранти. Пред полицията убийцата направи пълни самопризнания. Мотивът за жестокото двойно убийство е ревност.

Славка Найденова и Пол бяха погребани в края на февруари 2010 г. в софийското село Мировяне.