Костов: Не пожелавам на никого да вижда въоръжен мъж да гони жена му и внучето му

stat
13:24  |  11 май 2013 | Общество / Редактор Елица Петрова /    |  видео
Иван Костов след инцидента: Всички сме добре, няма някакви специални последици Иван Костов след инцидента: Всички сме добре, няма някакви специални последици
Сн.: БГНЕС
Видео: Костов: Въоръженият мъж с нож гонеше жена ми и внучето ми

Лидерът на ДСБ даде извънредна пресконференция заради опита за обир в дома му от въоръжен мъж.
Рано в събота в дома на синия лидер в "Драгалевци" е нахлул маскиран мъж със сгъваем нож, с цел обир. Той заплашил съпругата на Костов Елена, която обаче реагирала бързо и натиснала паник - бутона на СОТ. Автопатрулът на охранителната фирма реагирал незабавно и са задържали извършителя на деянието на място.

В 13 часа лидерът на ДСБ Иван Костов даде пресконференция, като от ДСБ уточниха, че не искат да спекулират с инцидента в деня за размисъл.
Пред журналисти той коментира: "тук съм, не съм пребит".

Оценки, версии от нас няма да чуете в деня за размисъл, ние сме дисциплинирани, ние сме хора на закона, няма да спекулираме и се обръщам се със същото и към вас да не го правите, да спазваме закона, отправи молба Веселин Методиев. След изборите ще чуете нашите версии, обещаха Костов и Методиев.

"Станахме жертва на отровната атмосфера, която е обхванала България. Не пожелавам на никого да вижда как мъж гони с нож жена му и внучето му", заяви Костов.
 
Съпругата му Елена е постъпила в болница с високо кръвно налягане заради стреса от инцидента. В момента състоянието й е добро, но ще остане под наблюдение.

"Всички сме добре, няма някакви специални последици. Дал съм показания, нямам намерение да ви въвеждам в цялата драма. Няма да спекулирам. Днес е ден за размисъл. Тук съм само, за да не си съчинят истории медиите", каза още Костов.

Последно в Общество


Има ли разлика между Валери Жаблянов и Георги Марков

Валери Жаблянов беше отстранен от зам.-председателския пост в НС, след като си позволи остри изказвания, които той и БСП маскираха като лично мнение.