След 34 годишна пауза на посещение на алжирски министър

След 34 годишна пауза на посещение в България е алжирски външен министър. Той се срещна с президента Румен Радев и колегата му Екатерина Захариева. прочети още »
-
вчера

Юнкер: Очаквам срещата ЕС-Турция със смесени чувства

Очаквам предстоящата среща ЕС-Турция във Варна със смесени чувства, заяви председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер. прочети още »
-
вчера

Тол системата и дупките - ябълката на раздора

За около 55 на сто от пътищата в страната ще се плаща тол такса от тежкотоварните автомобили, каза министър Николай Нанков по време на парламентарния... прочети още »
-
вчера

БСП: Казусът с тракийските имоти да се постави пред Ердоган

Да се постави пред Турция справедливото искане за обезщетението на тракийските българи, поискаха в декларация от името на ПГ на БСП. прочети още »
-
вчера

Радев се съгласи за среща с Ердоган, но през юли

Държавният глава Румен Радев отговори на отправената от президента на Република Турция Реджеп Тайип Ердоган покана за провеждането на лична среща. прочети още »
-
вчера

”Антикорупция”: Проф. Димитров е подписал договори с роднини

Докато е бил директор на НИМ, проф. Божидар Димитров е бил в конфликт на интереси, подписвайки два договора с дъщеря си и племенниците си. прочети още »
-
вчера

АФИС: БСП изравни резултата на ГЕРБ

За първи път от повече от година социологическо изследване показва изравняване между БСП и ГЕРБ. прочети още »
-
вчера

Борисов припомнил на Мей как Блеър се извинил за Саддам

Премиерът Бойко Борисов е заявил в Брюксел, че са нужни повече доказателства за вината на Русия за отравянето на Сергей Скрипал и не мисли да отзовава... прочети още »
-
вчера

Предложиха 40 лв. великденска добавка към по-малките пенсии

На заседанието на МС на 28 март ще се реши дали ще има великденски добавки за пенсионерите. прочети още »
-
вчера

Борисов: Очертава се много тежка среща с Ердоган (видео)

Очертава се много тежка среща с Ердоган във Варна, защото отношенията са крайно влошени, призна премиерът Бойко Борисов пред български журналисти в... прочети още »
-
вчера

Рекламата на търкането на билетчета било реклама за хазарт

С рекламата на търкането на разни билетчета, всъщност се прави реклама на хазарт, смята Валери Сименов. прочети още »
-
вчера

Станишев е ”за” нови данъци на технологичните гиганти

Президентът на ПЕС подкрепи предложението на ЕК за по-строги данъчни правила за цифровите дружества. прочети още »
-
вчера

Каракачанов: Добри отношения с Турция, но с взаимно уважение

Аз съм за това България да поддържа добри отношения със съседите си, включително с Турция, но на базата на равнопоставеност и взаимно уважение. прочети още »
-
вчера

Директорката за турските песни в детска градина: PR на ВМРО

ВМРО опита да си прави PR на гърба на детската градина, което доведе до огромен стрес у деца и родители, каза директорката, обвинена, че е пуснала... прочети още »
-
вчера

Ще има среща Европейски съюз-Турция във Варна

Европейският съвет не възрази срещу срещата на лидерите от ЕС с турския президент Реджеп Ердоган, която трябва да се състои на 26 март във Варна. прочети още »
-
вчера

Тилърсън се сбогува със ”злонамерения” Вашингтон

Американският държавен секретар Рекс Тилърсън, уволнен грубо миналата седмица от президента Тръмп, се сбогува с Вашингтон, който определи като... прочети още »
-
вчера

Срещата с Ердоган във Варна е под въпрос

Подготвяме се много, всички много очакват от нас, заяви премиерът Бойко Борисов по повод насрочената за 26 март среща ЕС-Турция във Варна. прочети още »
-
22.03
вчера   След 34 годишна пауза на посещение на алжирски министър вчера   Юнкер: Очаквам срещата ЕС-Турция със смесени чувства вчера   Тол системата и дупките - ябълката на раздора вчера   БСП: Казусът с тракийските имоти да се постави пред Ердоган вчера   Радев се съгласи за среща с Ердоган, но през юли вчера   ”Антикорупция”: Проф. Димитров е подписал договори с роднини вчера   АФИС: БСП изравни резултата на ГЕРБ вчера   Борисов припомнил на Мей как Блеър се извинил за Саддам вчера   Предложиха 40 лв. великденска добавка към по-малките пенсии вчера   Борисов: Очертава се много тежка среща с Ердоган (видео) вчера   Рекламата на търкането на билетчета било реклама за хазарт вчера   Станишев е ”за” нови данъци на технологичните гиганти вчера   Каракачанов: Добри отношения с Турция, но с взаимно уважение вчера   Директорката за турските песни в детска градина: PR на ВМРО вчера   Ще има среща Европейски съюз-Турция във Варна вчера   Тилърсън се сбогува със ”злонамерения” Вашингтон 22.03   Срещата с Ердоган във Варна е под въпрос


Борисов припомнил на Мей как Блеър се извинил за Саддам

Премиерът Бойко Борисов е заявил в Брюксел, че са нужни повече доказателства за вината на Русия за отравянето на Сергей Скрипал и не мисли да отзовава дипломати