Най-коментирани за последните 48 часа

Президентът Радев ще пилотира изтребител ”Рафал” във Франция

Президентът Румен Радев ще извърши полет на "Рафал" на 6 декември 2017 година по време на официалното си посещение във Франция по покана на Еманюел... прочети още »
-
22.11

”Тренд”: И след скандалите доверието към ГЕРБ не намалява

Осем месеца след предсрочните избори, разликата между първите две партии е същата като резултатите тогава. При вот сега, ГЕРБ пак биха водили на БСП с... прочети още »
-
22.11

ГЕРБ обяви кой е депутатът, ”замесен с наркотрафик”

След като Бойко Борисов отказа да назове имената на депутатите, "замесени в наркотрафик и купуване на гласове", а БСП сезира прокуратурата, това... прочети още »
-
22.11

”Воля” напусна пленарната зала заради Иво Христов от БСП

Парламентарната група на "Воля" напусна пленарната зала заради присъствието на депутата от БСП проф. Иво Христов, чиято оставка иска. прочети още »
-
вчера

Йончева показа снимка: Оградата по границата пак пада

Вицепремиерът Валери Симеонов каза, че оградата по границата е поправена, а отново има места, където е паднала, обяви депутатката от БСП Елена Йончева. прочети още »
-
вчера

Сакскобургготски: Винаги с ЕС, никога против отделна страна

Трябва да оставим следа, след толкова години изолация. Полезен е приоритетът Западни Балкани. Европа на две скорости не може да зависи от нас. прочети още »
-
22.11

БСП иска НС да разследва санирането, ГЕРБ отказа

БСП поиска парламентът да разследва има ли корупционни схеми в програмата за саниране на сгради и какво е нейното бъдеще. ГЕРБ няма да подкрепят искането. прочети още »
-
вчера

Цонев: Да, искаме властта, около всички има обръчи от фирми

Зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев призна директно, че партията му се стреми към властта и заяви, че тя не се различава по нищо от другите. прочети още »
-
вчера

Марешки: Валентин Златев няма да е ръководител на ”Лукойл”

Валентин Златев няма още дълго да е ръководител на Лукойл, заяви Веселин Марешки в кулоарите на НС в изявление от името на ВОЛЯ. прочети още »
-
22.11

Заев: Македония и България могат да издърпат целия регион

Македония и България застанаха една до друга и може да работим като един мотор, който да издърпа целия регион напред, заяви Зоран Заев. прочети още »
-
вчера

Борисов в Струмица: Върнем ли се назад, приключва бъдещето

Сега е моментът темата за Западните Балкани реално да се придвижи, каза премиерът Бойко Борисов в Струмица. прочети още »
-
вчера

Прокурор проверява думите на Борисов за наркотрафиканти в НС

Прокуратурата е започнала проверка по повод думите на премиера Бойко Борисов, че в парламента има хора, "замесени в наркотрафик и купуване на гласове". прочети още »
-
22.11

БСП: Цацаров да разпита Борисов за депутати наркотрафиканти

БСП сезира главния прокурор да разпита премиера Бойко Борисов за изказването му за депутатите, които са свързани с наркотрафик и купуване на гласове. прочети още »
-
22.11

ЕК: Здравеопазването ви не намалява предотвратимата смърт

Българската здравна система не е ефективна в намаляването на предотвратимата смъртност - например сърдечно-съдови заболявания, рак, диабет и незаразни... прочети още »
-
вчера

Каракачанов: Да даваме по-лесно паспорти на македонците

Процедурата по издаване на български паспорти за жители на Македония, които кандидатстват за гражданство, трябва да се улесни, посочи Красимир... прочети още »
-
вчера

Румен Радев: Дарителството е критерий за цивилизованост

Дарителството е критерий за цивилизоваността на едно общество, то е признак, че това общество се крепи на хуманни ценности. прочети още »
-
вчера

Путин: Всички, в т.ч. властта, да направят отстъпки в Сирия

Уреждането на кризата в Сирия изисква отстъпки от всички, в това число и от нейното правителство, заяви руският президент Владимир Путин. прочети още »
-
22.11


България и ЕС: първите 10 години и след това

България е стабилна страна в ЕС, която има ресурс да се справи с европредседателството, макар че то идва в много труден момент.