Най-четени за последните 48 часа

Борисов и Горанов: Как може ТИР-ът да е багаж на шофьора?

Решение на Върховния административен съд, с което се отменя ревизионен акт на НАП, е възмутило премиера Бойко Борисов и финансовия министър Владислав... прочети още »
-
вчера

Симеонов си взе назад думите за добавката за стаж

Класът за прослужено време засега няма да отпадне. Това са се разбрали премиерът Бойко Борисов и синдикатите. Бизнесът е твърдо против добавката. прочети още »
-
20.07

ГЕРБ иска оставката на депутат от БСП, обвинен за купен вот

ГЕРБ заговори за оставката на депутата от БСП Манол Генов, обвинен в купуване на гласове. Левицата отвърна остро, че управляващите прикриват скандала с... прочети още »
-
вчера

Цацаров: Депутат от ГЕРБ иска 4 т суджук от името на Борисов

От 2012 година досега депутатът от ГЕРБ Живко Мартинов е упражнявал натиск с цел определени облаги, използвайки името на премиера. прочети още »
-
вчера

Цветан Василев и още 17 души на съд за източването на КТБ

Спецпрокуратурата внесе в съда обвинителния акт по делото “КТБ“. Документите за "най-голямата финансова измама" с всички копия са над 210 000 страници. прочети още »
-
20.07

Захариева: В Скопие да не се правят на велики за договора

Текстът на договора за добросъседство с Македония е финализиран и нашата страна няма намерение да води нови преговори, заяви външният министър. прочети още »
-
20.07

Русия разработва изтребител на бъдещето с ”нервна система”

Руският фонд за перспективни изследвания за първи път престави "нервната система" на технологичното оборудване на бъдещ изтребител ПАК ФА (Т-50). прочети още »
-
20.07

Борисов нареди пълна чистка в ГЕРБ-Добрич заради суджуците

Бойко Борисов поиска да бъде освободено цялото ръководство на ГЕРБ-Добрич заради афера със суджук, злоупотребявайки с името му. прочети още »
-
вчера

Радев подкрепи Нинова за продажбата на земеделските земи

В България е необходим широк обществен дебат за дългосрочните последици от либерализирането на продажбата на земеделски земи на чужденци. прочети още »
-
20.07

Борисов събира синдикатите за добавката ”прослужено време”

Премиерът Бойко Борисов събира синдикатите на среща по повод предложението за отпадане на добавката за прослужено време. прочети още »
-
20.07

Димитър Делчев: Правителството е като кола с развити болтове

Правителството е като кола с развити болтове, от която постоянно изпадат колелата - първо бяха заместник-министри, после законопроекти и скоро ще... прочети още »
-
вчера

Нинова: Прокуратурата да обяви политиците, свързани с КТБ

БСП ще изпрати днес писмо до Специализираната прокуратура с молба да бъде оповестен списъкът на политиците, които са финансирани от КТБ, каза Корнелия... прочети още »
-
вчера

Абуаси: Заплахите на ИДИЛ към Балканите са фалшива новина

Заплахите в бр.10 на онлайн списанието на ИДИЛ - "Румия", където се казва, че джихадистите не са забравили Балканите, се оказа фалшива новина. прочети още »
-
20.07

Разпитаха и Павлова за НДК: Аз съм си свършила работата

Министърът за българското председателство на Европейския съюз Лиляна Павлова даде показания пред следствието за НДК в качеството си на свидетел. прочети още »
-
20.07

Радев поиска единна външна политика

Ясна визия и приоритети във външната политика, ясни механизми за единна национална позиция, силни структури и качествен личен състав. прочети още »
-
20.07

Нинова: И ГЕРБ да се откажат от класа за прослужено време

“Днес Валери Симеонов се отказал от предложението да отпадне клас прослужено време. Било лично мнение, а не на правителството. Кого мисли, че ще заблуди?" прочети още »
-
20.07

В Кремиковци ще строят затвор с 200 килии

Предвижда се изграждането на затвор с център за обучение на персонала на територията на Кремиковци. Той ще има 200 килии за 400 затворници. прочети още »
-
вчера


С това Тръмп призна, че Путин печели

САЩ спират военните си помощи за сирийските бунтовници. Така президентът Тръмп признава, че Асад не може да бъде свален, както и че победителят се казва Путин.