Най-коментирани за последните 48 часа

Разстрелът на поета

"Разстрел, и след разстрела – червеи. Това е толкоз просто и логично Но в бурята ще бъдем пак със тебе, народе мой, защото те обичахме!" прочети още »
-
08:30

Алпинисти вадят мъртвия 16-годишен Кристиян

16-годишният Кристиян, изчезнал от 9 юли, след като блъсна пешеходци в родопското село Триград, е намерен мъртъв. Налага се алпинисти да вадят тялото... прочети още »
-
вчера

Тръмп ”пусна на вода” US самолетоносач от ново поколение

Президентът на САЩ Доналд Тръмп официално въведе във въоръжение единадесетия американски самолетоносач и първия от ново поколение с ядрено задвижване. прочети още »
-
вчера

Триград е в траур заради смъртта на Кристиян

Жителите на девинското село Триград са потънали в скръб, родителите на 16-годишния Кристиян са в шок, а местните жители са потресени от трагедията. прочети още »
-
12:25

Ангелкова: Вече идват туристи от по-висок клас

15% е ръстът на приходите в туризма за периода от януари до май. Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова на пресконференция в к.к. Златни... прочети още »
-
вчера

Скандал между Русия и Германия заради газови турбини за Крим

Германия заяви, че скандалът с турбините за Крим вреди на отношенията с Русия. прочети още »
-
08:21

Маринов: Проблемът с циганите е „бомба със закъснител”

Тикат ни към албанския модел „Какво искаме ние, родолюбивите българи: Законът да е равен за всички. Нищо друго. прочети още »
-
вчера

Кустурица подкрепи присъединяването на Крим към Русия

Известният сръбски режисьор и музикант Емир Кустурица нарече присъединяването на Крим към Русия естествен процес. прочети още »
-
19:55

Среднощен екшън с мачете и електрошокове в бар в Созопол

Десетина въоръжени мъже нахлуха в бар „Бикини” в Созопол и пред очите на десетки посетители пребиха четирима от служителите. прочети още »
-
17:29

Ще има ли независим Кюрдистан?

Един голям по численост народ, борещ се за независимост над сто години, все още няма своя държава. Това са кюрдите. Има ли шанс това да стане скоро? прочети още »
-
вчера

”Приятелски огън” уби 16 афганистански полицаи

Шестнайсет афганистански полицаи бяха убити при злополучна американска бомбардировка в провинция Хелманд. прочети още »
-
вчера

Ще докара ли затоплянето палми и банани в България?

Промяната в климата е неоспорим факт. Ще доведе ли това до появата на маслинови гори, банани, палми и цитруси в България? прочети още »
-
11:20

Конгресът на САЩ дискутира нови санкции срещу Русия

Американските конгресмени се договориха за законопроект за санкции срещу Русия, създавайки ограничения за Тръмп. прочети още »
-
11:07

Орбан: Подлагат Полша на европейска инквизиция

Унгария ще прояви солидарност с Полша, подложена на "европейска инквизиция", заяви премиерът Виктор Орбан. прочети още »
-
вчера

Ц. Цачева: Тръгва обсъждане на антикорупционен проектозакон

До края на този месец проектът за нов антикорупционен закон трябва да бъде обявен за публично обсъждане. прочети още »
-
12:47

Задържаха мигранти и полицаи при акция на МВР

При спецакция на МВР са били задържани мигранти и придружаващи ги, вероятно осигуряващи незаконния канал за трафик полицаи. прочети още »
-
09:38

Умните хора по-често се провалят на шофьорски изпити

Умните хора са с по-голям шанс да се провалят на шофьорските изпити, тъй като прекалено много се замислят над предизвикателствата, които им предстоят. прочети още »
-
вчера


Има ли спасение за българското село

Могат ли българските села да оцелеят? От безлюдни места за напускане да се превърнат в предпочитани пред бетонните градски квартали места за живеене?