Най-четени за последните 48 часа

Иван Костов разби доклада на БАН за ”Белене”

Иван Костов разкритикува остро доклада на Българската академия на науките относно изграждането на АЕЦ "Белене". прочети още »
-
вчера

Чешки богаташ купува Нова телевизия

MTG съобщи, че е подписала споразумение да продаде 95% от "Нова броудкастинг груп" на PPF Group - холдинг, контролиран от най-богатия чех Петр Келнер. прочети още »
-
19.02

Заличават 24 фирми от регистъра на туроператорите

Министерството на туризма заличава 24 дружества, регистрирани като туроператори от Националния туристически регистър (НТР). прочети още »
-
вчера

Експерт: Храните у нас се продават по европейски цени

Цените на храните у нас наближават средните европейски равнища, каза за Нова Виолета Иванова от КНСБ. прочети още »
-
вчера

НАП праща имейл на длъжници, че отиват на съд

Длъжниците на НАП, които са декларирали валиден електронен адрес, ще получават е-съобщение за образувано срещу тях дело за неплатени в срок данъци. прочети още »
-
19.02

Хотел вдигнал над 500% цените заради световното по футбол

Руските власти в два града са издали стотици глоби, след като са установили, че много хотели незаконно са вдигнали цените за Световното първенство по... прочети още »
-
08:50

ЕС може да пести милиарди, като използва повече ВЕИ

Европейският съюз може значително да увеличи използването на възобновяеми енергийни източници, пестейки милиарди долари. прочети още »
-
вчера

Стягат съвместен бизнес форум с Япония

България ще бъде домакин на съвместен бизнес форум с организацията за външна търговия на Япония. прочети още »
-
09:29
Ричард Брансън иска да строи Хиперпул в Индия

Ричард Брансън иска да строи Хиперпул в Индия

Британският предприемач и основател на Върджин груп Ричард Брансън предлага да построи в Индия скоростна транспортна система Хиперлуп (Hyperloop). прочети още »
-
19.02

Софтуер ще следи за болни прасета според грухтенето

Китайският гигант в онлайн търговията Алибаба е поръчал разработката на уникална система за наблюдение на раждаемостта и болести по прасетата според... прочети още »
-
вчера

Латвийският централен банкер няма да подава оставка

Централния банкер на Латвия Илмар Римшевич заяви, че няма да подава оставка заради разследване срещу него за предполагаемо получаване на подкуп. прочети още »
-
вчера


Има ли разлика между Валери Жаблянов и Георги Марков

Валери Жаблянов беше отстранен от зам.-председателския пост в НС, след като си позволи остри изказвания, които той и БСП маскираха като лично мнение.