Най-четени за последните 48 часа

Турска совалка в българския Министерски съвет

Отличните добросъседски отношения между България и Турция са предпоставка за засилване на икономическото сътрудничество в интерес на двете страни. прочети още »
-
вчера

Трайков: Не консервация, а продажба на реактора за ”Белене”

Не трябва да мислим толкова за консервацията на оборудването на АЕЦ Белене, колкото за неговата продажба. Токът от там ще е най-скъпия в България. прочети още »
-
вчера

Пътеводител на социалния предприемач

Като всяка история, и тази започва с идея. Как да разрешим обществен или екологичен проблем, с който държавата не се справя и това да бъде успешен... прочети още »
-
вчера

Задържаха наш кораб с опасни отпадъци в Италия

Товарен кораб "Севън стар" (SEVEN STAR) със скрап, плаващ под български флаг бе задържан при пристигането си в Салерно, Италия. прочети още »
-
15.10

Бизнесът скептичен към медиите

Само една трета от представители на бизнеса смятат, че медиите помагат в малка или по-голяма степен за икономическото развитие в България. прочети още »
-
вчера

ИзиДжет преговаря за самолети на фалиралата Еър Берлин

Германският въздушен превозвач Еър Берлин (Air Berlin), който изпадна в несъстоятелност, преговаря с британската нискотарифна компания изиДжет (easyJet). прочети още »
-
15.10

ДПС ще връща парите в КТБ с нов закон

С Делян Пеевски подготвяме нов законопроект за КТБ за вторичното разграбване на банката, което доказва, че той не участва в това разграбване. прочети още »
-
10:28


Младежи на власт

Себастиан Курц е само на 31 и явно ще стане най-младият правителствен ръководител в света. Той не е единственият „младеж“ в политическите висини.