Най-коментирани за последните 48 часа

САЩ: Ще присъстваме постоянно в Черно море

Военно-морските сили на САЩ увеличават своето присъствие в Черно море за да противостоят на усилването на руския военен флот. прочети още »
-
вчера

Със 110 гласа Жаблянов беше свален от зам.-шефския пост в НС

Мнозинството в парламента прие искането на ГЕРБ Валери Жаблянов от БСП да бъде отстранен от поста зам.-председател. прочети още »
-
вчера

Цветанов: Радев е проект за президент срещу ЕС и НАТО

Във всеки един скандал, който се стремят да провокират БСП мога да сложа и президента Румен Радев, защото БСП и Радев за мен са едно цяло. прочети още »
-
20.02

Борисов поиска скъпа зона за коли в центъра на София

Премиерът Бойко Борисов предложи на Столична община да направи скъпа зона за автомобили в центъра на София. прочети още »
-
вчера

Караянчева: БСП върви към диктатура на пролетариата

БСП обръща курса си, започвам да си мисля, че те ще поискат в скоро време диктатура на пролетариата, коментира председателят на НС Цвета Караянчева. прочети още »
-
08:18

Амнести: В България ”кипи” омраза срещу мигранти и роми

Граничната полиция е прибягвала към прекомерно използване на сила и насилствено връщане на бежанци и мигранти, включително непридружени деца. прочети още »
-
10:13

Русия призна за ”десетки ранени” в Сирия

Министерството на външните работи на Русия съобщи, че в Сирия са били ранени "няколко десетки" руски граждани. прочети още »
-
20.02

Нинова: Борисов излъга, че оттегля Истанбулската конвенция

Борисов излъга, че оттегля Истанбулската конвенция, докато не се постигне консенсус, правителството да вземе решение, заяви лидерът на БСП Корнелия... прочети още »
-
20.02

ГЕРБ с три мотива за оставката на Жаблянов. Той: Слабоумие

Мнозинството в парламента отхвърли искането на БСП дебатът за оставката на Валери Жаблянов като зам.-председател да отпадне. Депутатите от ДПС... прочети още »
-
вчера

Нов закон в Украйна - за военна сила срещу Русия

Украинският президент Петро Порошенко подписа закона за реинтеграция на Донбас, който разрешава употреба на военна сила срещу Русия. прочети още »
-
20.02

Насилената Галина, която писа на Борисов: Измива си ръцете!

Не се надявам на Бойко Борисов, въпреки че му хвърлям ръкавица - измива си ръцете с натиска от подпиращите го на трона псевдопатриоти и синодалните... прочети още »
-
08:03

”Святата” република на Радев

Президентът Радев продължава да бомбардира публиката с думи, които тя иска да чуе. прочети още »
-
20.02

Нинова: Оставка на Жаблянов е отмъщение, сезираме Страсбург!

Оставката на Валери Жаблянов е елементарно отмъщение за оставката на Димитър Главчев, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на дебатите в... прочети още »
-
вчера

Има ли разлика между Валери Жаблянов и Георги Марков

Валери Жаблянов беше отстранен от зам.-председателския пост в НС, след като си позволи остри изказвания, които той и БСП маскираха като лично мнение. прочети още »
-
вчера

Стотици сирийски опълченци са заели позиции край Африн

Отряди на народното опълчение, сражаващи се на страната на сирийската армия, са заели бойни позиции в кюрдския район Африн. прочети още »
-
вчера

Кутев призна: Референдум за конвенцията може да е хомофобски

Депутатът от БСП Антон Кутев призна, че референдумът, който партията предлага за Истанбулската конвенция, може да се превърне в хомофобски. прочети още »
-
10:15

Цветанов: Жаблянов прави заявка за лидер на БСП

Беше много обидно, че Валери Жаблянов се държа все едно е номиниран за председател на БСП. Недопустимо е такава реч да бъде произнесена в парламента. прочети още »
-
вчера


Насилената Галина, която писа на Борисов: Измива си ръцете!

Не се надявам на Бойко Борисов, въпреки че му хвърлям ръкавица - измива си ръцете с натиска от подпиращите го на трона псевдопатриоти и синодалните "духовници".