Най-коментирани за последните 48 часа

Разстрелът на поета

"Разстрел, и след разстрела – червеи. Това е толкоз просто и логично Но в бурята ще бъдем пак със тебе, народе мой, защото те обичахме!" прочети още »
-
08:30

Алпинисти вадят мъртвия 16-годишен Кристиян

16-годишният Кристиян, изчезнал от 9 юли, след като блъсна пешеходци в родопското село Триград, е намерен мъртъв. Налага се алпинисти да вадят тялото... прочети още »
-
вчера

Тръмп ”пусна на вода” US самолетоносач от ново поколение

Президентът на САЩ Доналд Тръмп официално въведе във въоръжение единадесетия американски самолетоносач и първия от ново поколение с ядрено задвижване. прочети още »
-
вчера

Триград е в траур заради смъртта на Кристиян

Жителите на девинското село Триград са потънали в скръб, родителите на 16-годишния Кристиян са в шок, а местните жители са потресени от трагедията. прочети още »
-
12:25

Има ли спасение за българското село

Могат ли българските села да оцелеят? От безлюдни места за напускане да се превърнат в предпочитани пред бетонните градски квартали места за живеене? прочети още »
-
вчера

Ангелкова: Вече идват туристи от по-висок клас

15% е ръстът на приходите в туризма за периода от януари до май. Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова на пресконференция в к.к. Златни... прочети още »
-
вчера
Уволниха вилнеещ шеф от АЕЦ ”Козлодуй” /видео/

Уволниха вилнеещ шеф от АЕЦ ”Козлодуй” /видео/

Началникът на отдел „Физическа защита“ в АЕЦ „Козлодуй“ Пешко Караджов е освободен от поста си, съобщиха от Министерството на енергетиката. прочети още »
-
вчера

Скандал между Русия и Германия заради газови турбини за Крим

Германия заяви, че скандалът с турбините за Крим вреди на отношенията с Русия. прочети още »
-
08:21

Маринов: Проблемът с циганите е „бомба със закъснител”

Тикат ни към албанския модел „Какво искаме ние, родолюбивите българи: Законът да е равен за всички. Нищо друго. прочети още »
-
вчера

Протест срещу агресията и в Нова Загора

Стотици младежи от Нова Загора се събраха на мирен протест срещу агресията. Повод за недоволството им стана инцидент с техен съученик от миналата неделя. прочети още »
-
вчера

Кустурица подкрепи присъединяването на Крим към Русия

Известният сръбски режисьор и музикант Емир Кустурица нарече присъединяването на Крим към Русия естествен процес. прочети още »
-
19:55

Ще има ли независим Кюрдистан?

Един голям по численост народ, борещ се за независимост над сто години, все още няма своя държава. Това са кюрдите. Има ли шанс това да стане скоро? прочети още »
-
вчера

”Приятелски огън” уби 16 афганистански полицаи

Шестнайсет афганистански полицаи бяха убити при злополучна американска бомбардировка в провинция Хелманд. прочети още »
-
вчера

Среднощен екшън с мачете и електрошокове в бар в Созопол

Десетина въоръжени мъже нахлуха в бар „Бикини” в Созопол и пред очите на десетки посетители пребиха четирима от служителите. прочети още »
-
17:29

Ще докара ли затоплянето палми и банани в България?

Промяната в климата е неоспорим факт. Ще доведе ли това до появата на маслинови гори, банани, палми и цитруси в България? прочети още »
-
11:20

Автоконцерните в Германия имали тайни договорки

В Германия разкриха тайно споразумение между производителите на автомобили. ЕК започна проверка на сигналите за евентуална картелна договорка. прочети още »
-
вчера

Разследват и адвоката на шведа, ритнал камериерката

Адвокатът на шведския турист, който ритна в главата камериерка в „Слънчев бряг”, ще бъде разследван. прочети още »
-
21.07


Има ли спасение за българското село

Могат ли българските села да оцелеят? От безлюдни места за напускане да се превърнат в предпочитани пред бетонните градски квартали места за живеене?